nabolagetvinnerhistoriefremside

Kvinne fra Mysen ble millionær på butikken: – Nå svimer de vel av hjemme

Nabolaget-millionæren fra Indre Østfold var ute og handlet for helgen sammen med barnebarnet da mobiltelefonen begynte å ringe.

KLAR FOR LØRDAG: Vår ferskeste Nabolaget-millionær kunne fint ta seg råd til litt ekstra godteri i helga.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:10. mars 2023Endret:14. mars 2023

– Tuller du nå, er første reaksjon når Telefonen fra Hamar ringer til den heldige fra Mysen for å overlevere millionbudskapet.

– Nei guri, så morsomt! Nå kommer noen til å svime av der hjemme når vi kommer tilbake, ler hun forbauset.

– Jeg og barnebarnet mitt er ute og handler inn til helgen, skjønner du. En million kroner? Å gosj.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Millionen blir til hytte – og litt lørdagsgodt

Premien passet ifølge den ferske millionæren kjempegodt.

– Vi driver og bygger hytte for tiden, så timingen er jo utrolig bra. Og så blir det vel litt ekstra godteri her, sier hun lurt til barnebarnet som tripper ved siden av.

– Vi får prøve å være litt hemmelighetsfulle før vi slipper nyheten til resten også. Herregud, så morsomt. Jeg ble helt skjelven, jeg, avslutter hun.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Flere Nabolaget-vinnere

I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren fra Mysen holder til, ble det under denne hovedtrekningen drysset premier over følgende nabolag, hvor vinnerne sikret seg alt fra 100 000 kroner til én femtilapp, alt etter hvor de bor i forhold til sin hovedvinner:

  • Solbergelva i Drammen kommune, Viken

  • Kongsvinger i Innlandet

  • Greåker i Sarpsborg kommune, Viken

  • Sagvåg i Stord kommune, Vestland

  • Lakselv i Porsanger kommune, Troms og Finnmark

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vinnersjanser hver dag hele uka – millionpremie på fredag

En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager, med vinnersjanse hver dag. Alle dager unntatt fredag trekkes det én vinner av 10 000 kroner. Hovedtrekningene skjer på fredager, hvor det deles ut én toppremie på 1 million kroner og fem premier på 100 000 kroner. Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget.

Det kan lønne seg å rekruttere med naboene også: Vinner du i Nabolaget, vinner også de rundt deg, og omvendt. Her kan du lese mer om spillet Nabolaget.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler