nabolagetvinnerhistorie

Vant 1 mill. i Nabolaget: – Beste telefonen ever!

Nabolagets toppremie gikk til Steinkjer 12. august. En heldig kvinne kunne knapt tro sine egne ører da hun fikk beskjeden om at hun kunne avslutte fredagskvelden som millionær.

SJOKK: Det er langt fra alle forunt å bli ringt opp av Telefonen på Hamar. Vinneren fra Steinkjer kunne knapt tro at det var sant da hun fikk millionbeskjeden.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:10. august 2022Endret:3. januar 2023

– Jeg spiller Nabolaget ja, men jeg vinner jo aldri noen ting. Det er bare de på Østlandet som vinner.

Slik startet vinnersamtalen med kvinnen fra Steinkjer, som på tidspunktet ennå ikke var blitt klar over at hun akkurat hadde vunnet toppremien på 1 million kroner.

– Jeg har faktisk tenkt på å slutte, sier hun før Telefonen fra Hamar røper hvorfor hun var blitt ringt opp.

Gratulerer: du har nettopp blitt millionær.

Pipen fikk med ett en helt annen lyd. Det vil si – det ble en stund helt stille, for her tok tårene litt overhånd i noen minutter.

– Det går bra. Men herregud, er det sant? Det hadde jeg aldri trodd skulle skje, utbryter steinkjerbyggen fortørnet.

Nå gledet hun seg stort til å dele nyheten med kjæresten før hun selv skulle sette seg ned og fordøye den med noe godt i glasset. Nå var det på tide å klekke ut noen premieplaner.

– Dette er så vilt. Det er den beste telefonen jeg har fått ever! 

Tror du at du kommer du til å fortsette å spille Nabolaget?

Hun ler.

– Øh, ja!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fredagens heldigste 

Det var langt fra bare én premie 12. august. Det blir alltid mange vinnere i Nabolagets hovedtrekning: I millionvinnerens nabolag blir det for eksempel fem Steinkjer-vinnere av 100 000 kroner, ti vinnere av 10 000 kroner, og en rekke spillere som vant mindre premier på 1 000 og 50 kroner, alt etter hvordan de er plassert i forhold til kvinnen som tok millionen.

I disse fem nabolagene fikk man lignende premiestiger, men uten millionpremie (premier fra 100 000 kroner til 50 kroner):

  • Porsgrunn i Vestfold og Telemark

  • Fannrem i Trøndelag

  • Ytre Arna i Vestland

  • Romedal i Innlandet

  • Gamle Fredrikstad i Viken

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne og ønsker god helg.

Vinnere hver kveld, hele uka – millionpremie på fredag

Det er ikke bare på fredager at det er fres i Nabolaget. Her deles det faktisk ut premier hver eneste dag. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes én norsk spiller ut som vinner 10 000 kroner på sin adresse. En Nabolaget-kupong gjelder for en uke, og gir deg med andre ord seks sjanser på denne 10 000 kroners-premien, og én sjanse på fredagsmillionen – eller på en av de andre premiene som deles ut på fredagens hovedtrekning. Les mer om Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler