nabolagetvinnerhistorie

Kvinne i 40-åra ble millionær: –Sykt!

En kvinne i 40-åra fra Hedmark vant hovedpremien i Nabolaget fredag 17. desember. Nå er hun 1 million kroner rikere før jul.

BLE ADVENTSMILLIONÆR: Kvinnen fra Hedmark var allerede ferdig med julegavene da Telefonen fra Hamar ringte, og har nå god tid til å planlegge hva hun skal gjøre med millionpremien.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingHenningØiumPublisert:17. desember 2021Endret:3. januar 2023

Hedmarkskvinnen hadde besøk og var egentlig litt opptatt da Telefonen fra Hamar ringte, men fant tid til å snakke da hun skjønte hva som nettopp hadde skjedd.

Gratulerer, du har vunnet hovedpremien i Nabolaget på 1 million kroner!

 – Hæ? Det er jo helt sykt, sier kvinnen.

 – Jeg har vært inne og sjekket appen og lurte på om dette kunne være riktig, og når dere ringte turte jeg nesten ikke å ta telefonen. Jeg blir helt kokt her altså, så nå har jeg satt meg ned, sier vinneren, som nå ville unne seg noe kaldt å drikke for å få ned temperaturen litt. 

Hovednabolag i trekningen fredag 17. desember ble Bruvoll i Nord-Odal, i tidligere Hedmark fylke. Dermed fikk fem av kvinnens naboer - som hadde spilt Nabolaget - også et godt påfyll på bankkonten før jul. 100 000 kroner til hver av dem, for å være nøyaktig. 

Storvinner i nabolaget vårt tidligere

Hedmarkskvinnen, som ønsker å være anonym, er visst ikke den første som har flaksen med seg i sitt nabolag.

 – Det har vært storvinner i Nabolaget her tidligere også, så det her kan kalles et skikkelig bra nabolag, ler hun.

 – Er det noe spesielt du tenker du har lyst til å bruke gevinsten på?

 – Jeg er ferdig med alle julegaveinnkjøp så det blir nok ikke noe ekstra på noen i år, og jeg har lyst til å tenke meg om litt, så får vi se hva tiden viser, avslutter hun lattermildt.

Kupongen ble levert via mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

I tillegg til hovednabolaget i Innlandet ble det som alltid trukket ut fem andre nabolag rundt om i landet hvor fem heldige spillere nå kan juble over 100 000 kroner ekstra inn på kontoen, mens de spillende naboene får mindre summer. Dette er de fem nabolagene som det ble drysset premier over 17. desember:

  • Austmarka (Innlandet)

  • Spydeberg (Viken)

  • Lillehammer (Innlandet)

  • Moss (Viken)

  • Kongsberg (Viken)

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Selv om det er på fredager millionen går, må man ikke vente helt til hovedtrekning for delta eller vinne i Nabolaget. På ett sju-dagers spill er man med i trekninger også hver dag fram mot fredagens hovedtrekning, hvor en toppremie på 10 000 kroner deles ut. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler