nabolaget

Blir du den neste Nabolaget-millionæren?

Nabolaget er premiedryss-spillet hvor du kan vinne på din hjemmeadresse. Fredag 21. februar er det igjen klart for hovedtrekningen av 1 million kroner. Kanskje blir det deg vi ringer? 

JUBELBRØL MED NABOEN: Fredag er det ny mulighet for å bli millionær i Nabolaget.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:17. februar 2020Endret:2. januar 2023

Med ny trekning hver dag og hovedtrekning hver fredag er mulighetene mange. Ingen tall. Ingen rekker. Kun en gyldig kupong registrert på din bostedsadresse - og du er med i trekninger hele uken. 

Spill Nabolaget her!

Vinnerglede på Valentinsdagen

Forrige uke ga Nabolaget premiedryss på selveste Valentinsdagen. Det aller heldigste nabolaget lå i Kopervik i Rogaland og en glad mann stakk av med hovedpremien. Som nybakt millionær skulle en del av premien gå til ny bil.

I samme nabolag befant Elise Kristin seg, og som vinner av 100 000 kroner ble den allerede planlagte valentinesmiddagen med samboeren ekstra hyggelig. 

- Jeg klarer ikke helt å forstå at det er sant. Det går litt rundt for meg, delte den nybakte vinneren med en tydelig fornøyd samboer i bakgrunnen.  

Les mer om valentinslykken her

Hvordan bli Nabolaget-vinner

Det er tre måter å vinne i Nabolaget på:

  1. Hovedvinneren i hvert vinnernabolag blir tilfeldig trukket ut blant alle solgte kuponger og vinner hovedpremien.

  2. Er du en av hovedvinnerens naboer og har spilt Nabolaget, vinner du og. Desto nærmere vinneren du bor, desto mer vinner du.

  3. I tillegg til hovedtrekning gjennomføres det ny trekning hver kveld med hovedpremie på 10 000 kroner og premiedryss på nabolaget.

 Høres dette ut som noe for deg? For kun en femtilapp er du med i trekninger hele uka.Kjøp kupong her!
(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler