nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Ble millionær i innsjekkingskø

Fredagens hovedvinner i Nabolaget var på vei til Bergen og holdt på å sjekke inn bagasjen på Oslo Lufthavn når han fikk en telefon han sent vil glemme. Han kunne nemlig pakke med seg 1 million Nabolaget-kroner på reisen. 

JUBEL PÅ FLYET: Kveldens hovedvinner var på flyplassen når han vant og kan juble hele veien til Bergen.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:20. mai 2022Endret:3. januar 2023

Kveldens hovedvinner i Nabolaget var en mann i 30-årene fra Borgenhaugen i Viken. Han og familien skulle på tur til Bergen da mannens telefon ringte med "Norsk Tipping" i displayet. Mannen var snar med å ta telefonen og selv om de sto midt i innsjekkingskø på Oslo lufthavn ble det topp stemning når de fikk vinnerbeskjeden.

Million i bagasjen

- Du tuller? Jeg har vunnet en million i Nabolaget, sier mannen til familien som jubler i bakgrunnen.

- Jeg hadde lagret vinnernummeret på mobilen, så da måtte jeg ta telefonen. Dette er helt ufattelig, nå blir det fest i Bergen for å si det sånn, ler mannen. 

De ble veldig glade for premien og fortalte at den skulle brukes fornuftig.

- Vi kommer nok til å betale ned litt på lånet, men aller først blir det en kjempefin middag når vi kommer frem avslutter han.

Mannen hadde levert vinnerkupongen med mobilen.

Flere heldige vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren i Nabolaget som kan glede seg over fine premier. I tillegg til at hovedvinnerens fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver, trekkes det ut fem andre heldige nabolag over hele landet hvor én heldig spiller vinner 100 000 kroner, imens spillerne rundt dem vinner alt fra 10 000 kroner til én femtilapp, alt etter hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Dette er nabolagene som kan slippe jubelen løs fredag kveld:

  • Alta - Troms og Finnmark

  • Oslo

  • Ridabu i Innlandet

  • Roverud i Innlandet

  • Haugesund i Rogaland

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver kveld - hele uka

Selv om det er på fredager millionen går, må man ikke vente helt til hovedtrekning for delta eller vinne i Nabolaget. På ett sju-dagers spill er man med i trekninger også hver dag fram mot fredagens hovedtrekning, hvor en toppremie på 10 000 kroner deles ut hver dag. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler