nabolaget

Familien vant fire ganger samme kveld. Nye sjanser på fredag

Forrige fredag vant en kvinne fra Florø hovedpremien og 1 million kroner i Nabolaget. Samtidig kunne flere av familiemedlemmene hennes bosatt i samme området juble etter at de vant 100 000 kroner hver. Fredag er det ny hovedtrekning i Nabolaget hvor 1 million kroner venter til kveldens heldigste vinner.

DOBBEL JUBEL: Vinner man i Nabolaget er det garantert flere i nærheten som kan slippe jubelen løs.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:20. september 2022Endret:3. januar 2023

I Nabolaget er det trekninger hver dag med mulighet for å vinne 10 000 kroner. Det er likevel litt ekstra spennende på fredager: Da trekkes det ut seks nabolag hvor fem av spillerne får en hovedpremie på 100 000 kroner, og ett nabolag der én heldig spiller sikrer seg 1 million kroner. 

Florøværingen som vant hovedpremien i Nabolaget fredag 16. september hadde familiemedlemmer i samme nabolag som også hadde levert kuponger. Det endte med familiejubel og premiedryss både i familien og nabolaget.

Familien hanket inn 1,3 millioner

Først på kvelden søndag fikk Norsk Tipping snakket med forrige ukes hovedvinner fra Florø, etter at hun selv slo på tråden.

- Du skjønner jeg har vært i Barcelona i bryllup i helgen. Fredag hadde jeg telefonen på lydløs, og sent på kvelden så jeg at jeg hadde noen anrop. Jeg lurte på hvem det var som hadde ringt meg så mange ganger, men jeg tenkte ikke at det kunne være Norsk Tipping. Jeg sjekket tilfeldigvis kupongen min i appen - og da så jeg at jeg hadde vunnet én million kroner. Jeg trodde ikke på det med en gang, så jeg måtte telle opp nullene, fortalte hun.

Den ferske millionæren hadde forsøkt å ringe opp igjen, men kom til en telefonsvarer. Derfor lot hun bryllupet og helgen gå sin gang - og koste seg veldig i bryllup.

- Jeg fikk ekstra energi av å ha vunnet så mange penger, så jeg danset hele natten. Jeg holdt ut til klokken 04, lo kvinnen.

Kvinnen kunne juble, danse og feire at hun hadde blitt millionær, men det viste seg at det ikke bare var hun som kunne glede seg over å få noen ekstra kroner på konto. 

- Både mora mi, lillesøsteren min og svogeren vant 100 000 kroner hver, så dette ble litt av en helg. Det er helt sikkert, fortalte Florø-kvinnen.

Familien kunne dermed feire etter å ha hanket inn totalt  1,3 millioner kroner i Nabolaget.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Familien tok storeslem

Hvordan kunne egentlig Nabolaget-millionæren fra Florø og familien hennes ende opp med å vinne så mye i samme spillet, samme kveld? Her får du svaret.

Kjøper du en kupong i Nabolaget spiller du med din egen adresse og er med i trekninger hver kveld en hel uke fremover i tid. Fra lørdag til torsdag trekkes det en vinner av 10 000 kroner, mens under hovedtrekningene på fredager trekkes det fem vinnere av 100 000 kroner og én vinner av hele 1 million kroner.

I tillegg drysser det alltid premier på hovedvinnernes nærmeste spillende naboer. De største deles ut på fredager og spenner fra 50 kroner til 1 million kroner. Størrelsen beregnes ut fra hvor nærme du bor hovedvinneren.

Det var nettopp dette som hendte da familien til Florø-kvinnen, som altså er hennes nærmeste naboer, leverte hver sin Nabolaget-kupong. Kvinnen fra Florø ble fredagens hovedvinner, mens familien tok hver sin 100 000 kroners premie som tre av florøværingens nærmeste spillende naboer.

Her kan du lese mer om Nabolagets premiefordeling.

Ny millionær på fredag 

Torsdag 23. september er det klart for nok en hovedtrekning i Nabolaget, og nye premier skal deles ut. Hvor ender millionen denne gangen? Det vil vi snart få vite.  

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler