nabolagetvinnerhistorie

«Etterlyst» Nabolaget-millionær ringte Norsk Tipping

Fredagens millionvinner i Nabolaget var en kvinne fra Florø. Vi fikk ikke tak i henne før søndag kveld. Da ringte hun selv Norsk Tipping på vei hjem fra bryllup og hadde litt av en historie å fortelle.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:16. september 2022Endret:3. januar 2023

Det var altså en kvinne fra Florø som ble trukket ut som hovedvinneren i Nabolaget fredag kveld. Kvinnen vant hovedpremien på 1 million kroner.

Vi fikk ikke tak i vinneren etter trekning fredag kveld. Heller ikke lørdag fikk vi napp - og ikke da vi forsøkte oss igjen søndag formiddag.

Ringte fra Stockholm

Utpå kvelden søndag fikk vi endelig snakket med henne. Da slo hun nemlig selv på tråden til Norsk Tipping. 

- Du skjønner jeg har vært i Barcelona i bryllup i helgen. Fredag hadde jeg telefonen på lydløs, og sent på kvelden så jeg at jeg hadde noen anrop. Jeg lurte på hvem det var som hadde ringt meg så mange ganger, men jeg tenkte ikke at det kunne være Norsk Tipping. Jeg sjekket tilfeldigvis kupongen min i appen - og da så jeg at jeg hadde vunnet én million kroner. Jeg trodde ikke på det med en gang, så jeg måtte telle opp nullene, sier hun.

Hun sier at hun forsøkte å ringe opp igjen, men kom til en telefonsvarer. Så lot hun bryllupet og helgen gå sin gang. Og koste seg veldig i bryllup.

- Jeg fikk ekstra energi av å ha vunnet så mange penger, så jeg danset hele natten. Jeg holdt ut til klokken 04, ler kvinnen.

Søndag var hun og familien på vei hjem til Florø, og på mellomlanding i Oslo ringte hun til Norsk Tipping.

- Dette er stort! Noe så hyggelig. Og jeg var ikke den eneste i familien som vant. Både mora mi, lillesøsteren min og svogeren vant 100 000 kroner hver, så dette ble litt av en helg. Det er helt sikkert, forteller Florø-kvinnen, etter at familien totalt hanket inn 1,3 millioner kroner i Nabolaget.

Kvinnen leverte kupongen på mobilen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere heldige nabolag

Fredag 16. september bød som alltid på mange vinnere i Nabolaget. I tillegg til hovedvinner-nabolaget i Florø vant disse nabolagene:

 • Fredrikstad i Viken

 • Nyborg i Vestland

 • Øye i Innlandet

 • Roverud i Innlandet

 • Blystadlia i Viken

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 621 099

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 53 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2021: 53

 • Høyeste premieutbetaling i 2021: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler