nabolaget

Hvor bor vinneren av vårens siste hovedtrekning i Nabolaget?

Sommeren nærmer seg med stormskritt, men før det er det klart for vårens siste hovedtrekning i Nabolaget. 

VÅRENS SISTE: Denne uken er det klart for mai og vårens siste hovedtrekning i Nabolaget.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:23. mai 2022Endret:3. januar 2023

Fredag er siste hovedtrekning i mai, hvor det igjen er mulig å vinne alt fra 1 million til 50 kroner. I Nabolaget trekkes det vinnere hver dag, men den gjeveste premien kan én heldig Nabolaget-spiller sikre seg fredag da 1 million venter i hovedpremie.

Fikk vinnertelefonen midt i innsjekkingskø

Forrige ukes vinner vant på sin adresse på Borgenhaugen i Viken og fikk Telefonen fra Hamar da han sto i innsjekkingskø på Oslo lufthavn. Mannen var på vei til Bergen med familien, men nølte ikke med å svare på telefonen.

- Jeg hadde lagret vinnernummeret på mobilen, så da måtte jeg ta telefonen. Dette er helt ufattelig, nå blir det fest i Bergen for å si det sånn, lo mannen glad. 

Mannen kunne dermed fly til Bergen med 1 million kroner ekstra i bagasjen. 

Flere heldige vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren i Nabolaget som kan glede seg over premien sin. I tillegg til at hovedvinnerens fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver, blir det trukket ut fem andre heldige nabolag over hele landet der én heldig spiller vinner 100 000 kroner og spillerne rundt disse igjen vinner alt fra 10 000 kroner til én femtilapp, alt etter hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Dette er nabolagene det også drysset premier over forrige fredag:

  • Alta i Troms og Finnmark

  • Oslo

  • Ridabu i Innlandet

  • Roverud i Innlandet

  • Haugesund i Rogaland

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 27. mai er det klart for månedens siste hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler