nabolagetvinnerhistorie

Vant 1,3 mill.: – Beste julegaven jeg noen gang har fått

Nissen kom en dag tidligere til et nabolag i Fyllingsdalen. I sekken ventet intet mindre enn 1,3 millioner kroner til hovedvinneren i Nabolaget, samt 100 000 kroner til vinnerens to nærmeste naboer.

TIDLIG NISSEBESØK: Nabolaget-nissen hadde med seg 1,3 millioner kroner og ekstra energi til mannen fra Fyllingsdalen.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:21. desember 2022Endret:10. januar 2023

Blant tente lys, granbar og spent julestemning ble en ny Nabolaget-millionær trukket. En dag for tidlig? Det vil nok kanskje ikke hovedvinneren i Nabolaget være enig i. Han, en mann i 60-årene fra Fyllingsdalen, var rimelig klar for å prøve å hente seg inn etter en uke med masse overtid - og akkurat gevinsten hjalp ham med dette.

Ekstra energi

Mannen fra Fyllingsdalen har spilt Lotto så lenge han kunne huske, men Lotto-hellet har han foreløpig ikke hatt med seg. Bergenseren hadde derimot registrert at det var flere som hadde vunnet i Nabolaget i området, og samme morgen leverte han ikke bare én kupong, men fire. Det resulterte i en gevinst på 1,3 millioner kroner til mannen med Nabolaget-hell.

– Gud! Er det sant? Jeg kom nettopp hjem fra jobb, sier han før gledestårene tar overhånd.

Bergenseren hadde jobbet overtid hver dag hele uken, og hadde i tillegg en del ting han skulle rekke før morgendagens store feiring. 

– Vet du hva? Jeg er egentlig veldig overtrøtt og overveldet, påpeker han, og fortsetter:

– Men nå fikk jeg så mye energi. Dette er den beste julegaven jeg noen gang har fått.

Den ferske Nabolaget-millionæren måtte lande før han klarte å tenke på hva premien skulle brukes til, og basert på antakelsene han kom med hva gjaldt natt til 24. desember, havner han kanskje i tenkeboksen og finner ut av det.

– Jeg kommer nok ikke til å få sove i natt, flirer den fornøyde millionæren.

Vi gratulerer!

LES OGSÅ: Det er så enkelt: Slik får du oversikt med spillregnskapetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 vinnere

Det var ikke bare hovedvinneren fra Fyllingsdalen som kunne glede seg over fin premie fredag 23. desember. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Fyllingsdalen, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spilende naboer:

  • Mann fra Kråkerøy - 100 000 kroner

  • Kvinne fra Hokkåsen - 100 000 kroner

  • Mann fra Kongsvinger - 100 000 kroner

  • Mann fra Kirkenær - 100 000 kroner

  • Kvinne fra Stavanger - 100 000 kroner

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler