nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Farmen-kveld ble avbrutt av millionbudskap

Nabolaget-vinneren fra Gamle Fredrikstad lo seg gjennom hele samtalen med Norsk Tipping da beskjeden kom om at han hadde vunnet 1 million kroner - særlig etter at han kom på at faren også spiller.

JUBEL I STUA: Det ble noe ganske annet enn rolig Farmen-stemning da Nabolaget-vinneren fikk beskjeden fredag 24. september.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:24. september 2021Endret:3. januar 2023

Vinneren fra Gamle Fredrikstad satt sammen med samboer og koste seg med Farmen da vinnernummeret til Norsk Tipping lyste opp på skjermen 24. september. Det tok ikke lang tid før stemningen stod i taket etter han hadde fått beskjeden om at han hadde vunnet 1 million kroner på fredagskvelden.

- Hæ?! Tuller du? Jeg fornyet den jo i dag, utbryter han fortumlet, imens samboer fortsatte å juble i bakgrunnen.

- Jeg fikk sånn varsel på mobilen og tenkte at den må jeg huske å fornye. Herregud, så gøy. Jeg er helt lamslått.

Midt i all gleden, latteren, og ideer rundt hva premien kanskje kunne gå til (her var det ikke snakk om ny bil "eller noe sånt tullball" - her skulle det spares) var det imidlertid en tanke som straks meldte seg:

- Betyr dette at pappa også har vunnet?

Les også: Stem på din favoritt til Årets Grasrottrener

Dobbel lykke

Selv om det kun er én millionvinner i Nabolaget, stopper ikke premieutdelingen der. Blant annet mottar fem av millionvinnerens nærmeste spillende naboer 100 000 kroner - og faren til vår mann i Gamle Fredrikstad var altså potensielt en av disse, mente han selv.

- Jeg må ringe han og høre, sa den nyslåtte millionæren, som lovet dyrt og hellig å oppdatere Norsk Tippings utsendte.

- Jeg håper virkelig han har spilt.

Kort tid senere kom svaret i form av en SMS, full av latterkrampe-emojis:

Hei! Faren min vant 100 000. Sønnen bor ved siden av og hadde dessverre glemt å fornye - men vi er kjempeglade!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Ukas heldigste nabolag

De andre heldige nabolagene denne fredagen, hvor hovedvinnerne vinner 100 000 kroner, og naboene alt fra 10 000 kroner til en femtilapp, var:

  • Sykkylven i Møre og Romsdal

  • Sarpsborg i Viken

  • Storteinnes i Troms og Finnmark

  • Røyken i Buskerud, Viken

  • Kongsvinger i Innlandet

Nærmeste spillende nabo kan være i naboblokka dersom man bor i byen, eller flere kilometer unna dersom man bor langt ute på bygda. Kanskje var det flere familier som denne uka kunne juble sammen?
Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!
Les også: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer 

Premier hver eneste dag

Det er ikke bare under hovedtrekningen på fredager at det deles ut premier i Nabolaget. En kupong varer i sju uker, og hver dag fram mot fredag trekkes det faktisk ut en premie på 10 000 kroner. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

 Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler