nabolagetvinnerhistorie

Ble Nabolaget-millionær på senga

Et mann i 70-årene fra Oslo fikk seg en stor overraskelse fredag kveld. Han ble ukas hovedvinner i Nabolaget og vant 1 million kroner. 

NABOLAGET: Denne uken var det to nabolag i Oslo som kunne glede seg over store og små premier.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:28. mai 2021Endret:3. januar 2023

Den aller heldigste Nabolaget-spilleren fredag 28. mai var en mann fra Oslo som lå på senga og så Dagsrevyen på mobilen. Plutselig ble sendingen hans avbrutt av en melding om at kveldens Nabolaget-trekning var i gang. Han så trekningen og selv om pilen endte opp hos han, forholdt mannen seg rolig. 

- Jo da, jeg hadde ikke forventet at det skulle bli meg, men jeg var kald og rolig da jeg så meldingen. Slike summer vokser jo ikke på trær, så jeg ble selvsagt veldig glad, forteller mannen til Norsk Tipping, som fikk kontakt med ham like etter han hadde sett trekningen.

Litt som å reise til månen

- Jeg har spilt både Lotto og Nabolaget i årevis, men aldri forventet å vinne noe mer enn 50 kroner. Det er jo litt som å tenke at man skal reise til månen, det skjer jo ikke, sier mannen. 

- Premien skal jeg bruke fornuftig. Først skal jeg betale ned på lånet, så får vi se hva det blir med resten etter hvert. Nå skal jeg kose meg i kveld og prøve å overbevise samboeren min som ikke trodde på meg, forteller mannen og ler. 

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

I tillegg til nabolaget til fredagens hovedvinner fra Oslo er det fem andre nabolag som kan vente seg fine premier mellom 100 000 kroner og en femtilapp. 

  • Oslo

  • Gjettum i Viken

  • Moss i Viken

  • Brumunddal i Innlandet

  • Dilling i Viken

Vi gratulerer alle vinnere.

Vinnermuligheter hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag for en mulighet til å vinne i Nabolaget. Fra den dagen man kjøper et spill, er man med i trekninger hver kveld en hel uke. 

Fredag er det hovedtrekning, hvor én heldig Nabolag-spiller vinner hovedpremien på 1 million kroner. I tillegg trekkes det fem andre Nabolagspillere som alle vinner 100 000 kroner hver.

Som om ikke det var nok, drypper det alltid litt ekstra på Nabolag-vinnernes nærmeste spillende naboer.

Les mer om Nabolaget her

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler