nabolaget

Hvor bor Nabolagets første høstvinner?

Høsten står for tur og allerede fredag er det klart for høstens første hovedtrekning i Nabolaget. Én spiller vil vinne 1 million kroner i toppremie mens flere andre heldige spillere vil sikre seg alt fra 100.000 kroner til en femtilapp.

NY SESONG: Sommeren er over, men Nabolaget fortsetter. Fredag 2. september er det klart for høstens første hovedtrekning.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:30. august 2022Endret:3. januar 2023

Høsten er for alvor i gang og med det følger synkende temperaturer, inneaktiviteter, flere lag med klær og flotte høstfarger. En ny årstid har imidlertid lite å si for adresse-lotteriet Nabolaget som fortsetter å ha trekninger hver dag, hele året.

Premiedryss landet over

I Nabolaget har man mulighet til hver dag å vinne inntil 10.000 kroner. Unntaket og høydepunktet er fredager - da er det er hovedtrekning med til sammen seks hovedvinnere fra hvert sitt nabolag rundt om i Norge. Fem hovedvinnere får 100 000 kroner hver, mens den sjette vinneren stikker av med toppremien på 1 million kroner. De nærmeste spillende naboene til hovedvinnerne får også premier.

Slik ser premieoversikten ut for hovedtrekningen på fredager:

Million-nabolaget Fem andre nabolag 1 stk.1 million kroner          1 stk. 100 000 kroner5 stk.100 000 kroner5 stk. 10 000 kroner10 stk.10 000 kroner20 stk. 1 000 kroner50 stk.1 000 kroner1600 stk.50 kroner2000 stk.50 kroner

Les mer om Nabolaget her 

Ble Nabolaget-millionær - kjærlighetens by neste stopp

Forrige fredag var det en 34 år gammel mann fra Kristiansand som trakk det lengste strået i Nabolagets hovedtrekning. 

– Samboeren min og jeg har nylig flyttet, så det må jeg si var lurt akkurat nå, flirte den ferske millionæren.

Den unge mannen satt i bilen da vi snakket med ham. Da hadde han allerede da rukket å svinge innom butikken for å kjøpe en ekstra pose potetgull til kveldens feiring.

– Dette var utrolig gøy! I kveld skal jeg være med en kompis, men det blir nok en ekstra feiring i morgen, forklarte han. 34-åringen hadde på det tidspunktet bestemt seg for å ta med samboeren ut på en bedre middag lørdag kveld. Ikke nok med det - han skulle også ta henne med til "kjærlighetens by".

– Vi har lenge snakket om å dra til Paris, men på grunn av pandemien har ikke det vært mulig. Nå har vi vært i Kristiansand i tre år, så nå blir det godt med en tur til høsten eller våren, fortalte den reiseglade mannen.

Da vi spurte den generøse millionæren om han skulle kjøpe noe kun til seg selv, dro han på det:

– Jeg skal bruke pengene med omhu. Spare til bolig, nedbetale gjeld og så skal jeg sette noen kroner på en reisekonto.

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 vinnere

I tillegg til adressene i Kristiansand, drysset det forrige fredag Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Stavanger i Rogaland

  • Kirkenær i Innlandet

  • Trondheim Trøndelag

  • Brandval i Innlandet

  • Silsand i Troms og Finnmark

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Neste trekning er fredag 2. september.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler