nabolagetfremside

Nabolaget: Hvor lander geotaggen på fredag?

Hver fredag er det hovedtrekning i Nabolaget. Lander geotaggen på adressen din blir du 1 million kroner rikere.

HVEM BLIR DEN HEDIGSTE? Én vinner vil stikke av med 1 million kroner etter fredagens Nabolaget-trekning.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:10. august 2023Endret:11. august 2023

Nabolaget har daglige trekninger gjennom hele uka, men på fredager er det hovedtrekning med 1 million kroner i premie til den adressen som blir trukket ut. De nærmeste naboene som har spilt vil også få grunn til å juble, da de vinner premier på opptil 100 000 kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Du tuller nå?

Fredag 4.august var det en kvinne fra Moelv som fikk Telefonen fra Hamar. Hun hadde ikke lagret vinnernummeret, og var derfor uvitende om hva som ventet henne.

– Du tuller nå? Det er det verste jeg har hørt, flirte kvinnen.

– Jeg pleier ikke å ta telefonen når det er ukjent nummer, men så begynte jeg å tenke at det var et Hamar-nummer.

Vinneren fortalte at hun har spilt Nabolaget jevnlig, men ikke fått noen storfangst før denne fredagen.

– Dette var en fin beskjed på en fredagskveld. Disse pengene skal rett inn på sparekontoen. Jeg har ikke peiling på hva de skal brukes på, for jeg er så skjelven, avsluttet en meget fornøyd og nybakt Nabolaget-millionær.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fredag ringer vi

Hver fredag sitter vi klare med vinnertelefonen, og fredag 11. august er intet unntak. Vi er spente på hvor Nabolaget-geotagen havner denne gangen og gleder oss til å ringe den nye millionæren. Lagrer du vinnernummeret 625 60 000 vet du i det minste hvem som ringer dersom du skulle være så usedvanlig heldig å få en telefon fra Hamar fredag kveld.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler