nabolagetvinnerhistoriefremside

Fersk Nabolaget-millionær: – Det er det verste jeg har hørt

Fredagens hovedvinner i Nabolaget, en kvinne fra Moelv, trodde knapt sine egne ører da hun fikk vite at hun var blitt millionær.

KJEMPEFORNØYD: En kvinne fra Moelv ble den første millionvinneren i Nabolaget i august.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:4. august 2023Endret:7. august 2023

Kvinnen fra Moelv i Innlandet tok ikke telefonen da vi først forsøkte å ringe, men på andre forsøk fikk vi svar.

– Du tuller nå? Det er det verste jeg har hørt, flirer kvinnen.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Noe så moro

Hun var barnevakt og var litt opptatt, men begynte å lure litt da hun så nummeret som hadde ringt henne, nemlig 625 60 000, som er Norsk Tippings vinnernummer.

– Jeg pleier ikke å ta telefonen når det er ukjent nummer, men så begynte jeg å tenke at det var et Hamar-nummer, forteller kvinnen.

Hun fortalte at hun har spilt Nabolaget jevnlig, men ikke fått noen storfangst før denne fredagen.

– Dette var en fin beskjed på en fredagskveld. Disse pengene skal rett inn på sparekontoen. Jeg har ikke peiling på hva de skal brukes på, for jeg er så skjelven, sier en meget fornøyd og nybakt Nabolaget-millionær.

Hun kjøpte vinnerkupongen på mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere nabolag kunne juble

Det var ikke bare hovedvinneren fra Moelv som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. Dette var fredagens andre heldige nabolag:

  • Kløfta i Viken

  • Bjørkelangen i Viken

  • Løten i Innlandet

  • Gjesåsen i Innlandet

  • Kvinesdal i Agder

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler