nabolaget

Blir det nabolaget-party hos deg på fredag?

På fredager trekkes flere nabolag med vinnere av 100 000 kroner. Den aller heldigste spilleren vinner 1 million kroner. Blir det fest i ditt nabolag?

ENKELT: For å være med i Nabolaget og trekning sju ganger i uken må du ha to ting: Fast adresse i Norge, og gyldig kupong.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:18. oktober 2023

Sist fredag ble det full fest hos hovedvinneren i Nabolaget. Kvinnen fra Raufoss hadde fått 22 av sine nærmeste venninner på besøk da Telefonen fra Hamar ringte og fortalte at hun var blitt Nabolaget-millionær.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Party-stemning

Det var jubel og latter i bakgrunnen fra venninnene hun hadde invitert. Støyen gjorde at Raufoss-kvinnen gikk inn i et annet rom for å snakke.

– Nå tror jeg det blir mye fjas og tull her. Egentlig er jeg helt sjokka. Det var helt tilfeldig at jeg kjøpte en kupong i dag, sier hun.

Med huset stappfullt av venninner og var pizza som venta på bordet, hadde hun det litt travelt med å avslutte telefonsamtalen. Men hun skulle kjappe seg å ringe ektemannen å fortelle nyheten før hun spiste.

– Jeg har så mange gode venninner her og hadde så lyst til å be inn til fest. Nå tror jeg det blir et veldig party her, humrer kvinnen, som ikke har bestemt hva pengene skal brukes på.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Blir det deg på fredag?

Fredag kan du bli Nabolaget-millionær, men det er ikke bare på fredag du kan vinne i Nabolaget.

Leverer du Nabolaget, er du med på trekninger hele uken og kan vinne opptil 10.000 kroner hver dag. Med unntak av fredag - da kan du vinne 1 million kroner.

Fredag trekkes det ut seks nabolag, og ett av disse er Million-naboalget der hovedvinneren vinner 1 million kroner - de nærmeste naboene av millionvinneren sikrer seg premier på inntil 100.000 kroner.

I de fem andre nabolagene som trekkes ut vinner hovedvinneren  100.000 kroner, mens naboene til disse hovedvinnerne sikrer seg premier fra 10.000 kroner til en femtilapp. Desto nærmere man bor hovedvinneren, desto høyere blir premiesummen.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler