nabolagetvinnerhistoriefremside

Hadde 22 venninner på besøk – kickstartet festen med å bli Nabolaget-millionær

22 festklare venninner hadde akkurat kommet inn døra da Raufoss-kvinnen fikk telefon om at hun var fredagens millionvinner i Nabolaget.

TIL TOPPS: En kvinne fra Raufoss åpnet like godt venninnefesten med å bli Nabolaget-millionær.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:13. oktober 2023

Raufoss-kvinnen hadde virkelig slått på stortromma og invitert 22 venninner på fest fredag kveld. Gjestene skulle akkurat til å sette seg til bords for å spise pizza da telefonen til vertinnen ringte.

– Dette var skikkelig artig. Det er nesten ikke til å tro, flirer den nybakte Nabolaget-millionæren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Mye tull og fjas

Det var jubel og latter i bakgrunnen fra venninnene hun hadde invitert. Støyen gjorde at Raufoss-kvinnen gikk inn i et annet rom for å snakke.

– Nå tror jeg det blir mye fjas og tull her. Egentlig er jeg helt sjokka. Det var helt tilfeldig at jeg kjøpte en kupong i dag, sier hun.

Med huset stappfullt av venninner og var pizza som venta på bordet, hadde hun det litt travelt med å avslutte telefonsamtalen. Men hun skulle kjappe seg å ringe ektemannen å fortelle nyheten før hun spiste.

– Jeg har så mange gode venninner her og hadde så lyst til å be inn til fest. Nå tror jeg det blir et veldig party her, humrer kvinnen, som ikke har bestemt hva pengene skal brukes på.

Hun kjøpte vinnerkupongen på mobilen.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Raufoss som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag ble det trukket ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne vant alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

  • Gjerdrum i Viken

  • Moelv i Innlandet

  • Mo i Rana i Nordland

  • Askim i Viken

  • Bruvoll i Innlandet

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Tre ekstratrekninger: Vinn 100 000,-

Visste du at du kan abonnere på Nabolaget, så du alltid er med når trekningen skjer?

Det kan du, og mellom 9. og 29. oktober er det ekstra moro å gjøre nettopp det!

Hvis du abonnerer på ett eller flere lotterispill i perioden, er du nemlig med i tre ekstratrekninger. Bli med her

Mandag 16., 23. og 30. oktober trekkes én vinner av 100 000 kroner. Dette er altså i tillegg til de ordinære trekningene du er med på som abonnent.

(NB: Som abonnent på våre lotterispill har du ingen bindingstid.) 

Abonner her og du er med i ekstratrekningene

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler