nabolagetvinnerhistoriefremside

Vant 1 million kroner i Nabolaget: - Helt utrolig

En mann fra Flatåsen i Trøndelag ble trukket ut som hovedvinner i Nabolaget fredag 1. Desember.

NABOLAGET-MILLIONÆR: Fredagens hovedvinner i Nabolaget kom fra et nabolag i Flatåsen utenfor TrondheimIllustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:1. desember 2023

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen.

Fredagens heldigste ble en mann i 60-årene fra Flatåsen i Trøndelag som vant ukens hovedpremie på 1 million kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Wow!

Mannen var hjemme med kona, og hadde en rolig kveld foran TV-en da Norsk Tipping ringte med den hyggelige beskjeden om at han var blitt millionær i Nabolaget.

– Wow... wow! Det hadde jeg aldri trodd. Det er jo sånt man drømmer om, sier mannen

Mannen hadde ingen store planer for premien uten om å få betalt ned litt gjeld.

– Nå kan vi bli gjeldsfri, det er jo veldig fint. Dette var helt utrolig, avslutter mannen som ønsker å være anonym.

Mannen hadde kjøpt vinnerkupongen med mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Flatåsen som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag ble det trukket ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne vant alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

  • Sande (Vestfold og Telemark)

  • Vang i Valdres (Innlandet)

  • Mosvik (Trøndelag)

  • Førresfjorden (Rogaland)

  • Paradis (Vestland)

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Dette er Nabolaget

Nabolaget er et lotterispill hvor du kan bli millionær på adressen din. Hvis du vinner, vinner i tillegg også de av naboene dine som har spilt, uten at du trenger å dele av premien din.

Du kjøper en deltakelse, som registreres på adressen din. Da er du med i trekningen hver kveld en hel uke fra og med den dagen du kjøpte spillet. Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner hovedpremien på 10 000 kroner. På fredager trekkes seks nabolag. Fem av dem har en hovedpremie på 100 000 kroner, mens ett av nabolagene har en hovedpremie på 1 million kroner.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler