nabolaget

Nabolaget: Blir det en fredag utenom det vanlige for deg og naboene?

En million Nabolaget-kroner skal finne en heldig spiller fredag kveld. Og da blir det nok jubel hos naboene også.

HVOR LANDER GEOTAGEN? Et eller annet sted får en Nabolaget-spiller Telefonen fra Hamar fredag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:7. desember 2023

Fredag kveld er for mange nordmenn kvelden der man slapper av og lader opp til helga, kanskje med «Gullrekka» på tv og taco på tallerkenen.

På en adresse på Flatåsen i Trondheim var det rolig stemning forrige fredag. Der satt i hvert fall en kar i 60-åra og ante fredag og ingen fare – helt til nummeret 625 60 000 lyste opp på mobilen hans.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Trønder-glede

Å få Telefonen fra Hamar fredag kveld, vekket trønderen opp fra fredagsdvalen. 1 million kroner gjør sitt til at pulsen øker noen slag.

– Wow... wow! Det hadde jeg aldri trodd. Det er jo sånt man drømmer om, sa en overrasket hovedvinner da vi tok kontakt utpå kvelden.

Trønderen var av det sindige slaget, men konstaterte at pengene kommer godt med.

– Nå kan vi bli gjeldsfri, det er jo veldig fint. Dette var helt utrolig, la han til.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er Nabolaget

Nabolaget er et lotterispill hvor du kan bli millionær på adressen din. Hvis du vinner, vinner i tillegg også de av naboene dine som har spilt, uten at du trenger å dele av premien din.

Du kjøper en deltakelse, som registreres på adressen din. Da er du med i trekningen hver kveld en hel uke fra og med den dagen du kjøpte spillet. Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner hovedpremien på 10 000 kroner. På fredager trekkes seks nabolag. Fem av dem har en hovedpremie på 100 000 kroner, mens ett av nabolagene har en hovedpremie på 1 million kroner.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler