nabolaget

Legg vekk løvblåseren - på fredag kan du bli millionær

I Nabolaget er det trekninger hver eneste dag og på fredag er den store hovedtrekningen, hvor du kan vinne inntil 1 million kroner.

NABOLAGET: Tenk om det er du og naboene dine som kan juble høyest i høstmørket på fredag.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:21. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Forrige fredag var det en kar fra Askim som vant 1 million kroner under hovedtrekningen. Han ble den nummer 41 i rekken av Nabolaget-vinnere fra Østfold. Siden mannen ikke plukket opp Telefonen fra Hamar fredag kveld, fikk han en skikkelig koselig beskjed i løpet av helgen.

Mange nuller bak 

- Tenk å endelig få premien med flest nuller bak! Det er særdeles hyggelig, fortalte mannen da han fikk beskjed om millionpremien.  LES OGSÅNabolaget-spiller våknet til millionbeskjed: - Endelig!

Hovedvinneren fortalte også at han ikke spiller så ofte, og at det var svært tilfeldig at han leverte Nabolaget den uken. Tilfeldighetene førte mildt sagt til stor glede for østfoldingen. 

Hvordan kan en femtilapp gi 12 vinnersjanser?

Nabolaget er spillet for deg som ønsker flere vinnersjanser og mange trekninger. For en femtilapp kan du faktisk være med i hele 12 trekninger, og ende opp som millionær. Hvordan er det mulig? Vi gir deg svaret.

I Nabolaget er trekninger hver eneste dag, altså sju dager i uka:

  • På fredag er det hovedtrekning, hvor vi trekker ut seks nabolag med seks hovedvinnere. Et av disse nabolagene blir trukket ut som hovednabolag, der hovedvinneren vinner 1 million kroner. 

  • I de fem andre nabloagene som trekkes ut fredager, er hovedpremie 100.000 kroner. 

  • Det er trekning også alle andre ukedager (i tillegg til fredag). Her trekkes det ut ett vinnernabolag hver dag, der hovedvinner vinner 10.000 kroner. Naboer til hovedvinner, som har spilt, vinner også premier. Jo nærmere du bor hovedvinneren, desto mer vinner du. 

  • Med seks trekninger på fredag, pluss daglig trekning de andre ukedagene - er du altså med på 12 trekninger på én kupong. 

Les mer om Nabolaget her.

Din tur på fredag?

På fredag kan det være din tur til å få Telefonen fra Hamar med millionbeskjeden. For en femtilapp er du altså med i hovedtrekningen og de resterende trekningene i Nabolaget. Da må du huske å spille Nabolaget innen klokken 19:00 på fredag. Dessuten kan det være lurt å be naboen om å gjøre det samme.

Tenk det! En femtilapp kan gjøre deg til millionær.

Lykke til!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

 (Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1: 90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler