nabolaget

«You just got lucky»: Har du lagret vinnernummeret fra Hamar?

«Jeg tror jeg vet hvorfor du ringer,» er en beskjed redaktørene ofte får når de ringer til heldige vinnere. Hvis du lagrer vinnernummer 625 60 000, stiller du forberedt til en eventuell millionpremie.

PRESTASJONSANGST?: Telefonen fra Hamar ringer alltid fra 625 60 000 – kanskje greit å vite dersom man håper å en dag motta gode nyheter.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:17. januar 2023

Fredag kveld er det hovedtrekning i Nabolaget. Dersom det ringer fra nummer 625 60 000 før helgen, trenger du ikke bekymre deg nevneverdig for verken svindel eller telefonsalg. Her er det trolig Norsk Tippings vinnertelefon som er på ferde* – og den ringer som kjent bare dersom man har vunnet 1 million kroner eller mer…

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

«You just got lucky»

Alle som vinner et millionbeløp får blir oppringt fra Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000. I Norsk Tippings Millionærundersøkelse, hvor 538 millionvinnere har svart på ulike spørsmål knyttet til vinneropplevelsen og tilværelsen i etterkant, ble respondentene ble spurt om de hadde lagret dette nummeret på telefonen sin. 

Her svarte 70 prosent nei og 30 prosent ja. 

Neste spørsmål var følgende: Hvis ja, hva hadde du lagret nummeret som? Og her var det flere kreative varianter:

«Yess, én gang til»

«Tjoohooo!»

«Hamar ringer! Hurra!»

«You just got lucky»

«SVAR!!!!!»

«Ching-ching»

«Millionærklubben»

Og et par mindre kreative: Flere hadde «Lotto», og de aller fleste nøyde seg enkelt og greit med «Norsk Tipping».

Hvilken beskjed vil du helst se på skjermen desom du vinner 1 million kroner eller mer – for eksempel i Nabolagets hovedtrekning på fredager?

* Nødvendige formalia må selvsagt være på plass når Telefonen fra Hamar ringer: Norsk Tipping vil alltid forsikre seg om at de har kommet til rett spiller gjennom ulike sjekker. Vi kan for eksempel be om spillekortnummeret ditt, som du kan finne på fysisk spillekort eller i app. Merk at vi aldri be deg om sensitiv informasjon som for eksempel passord eller annen innlogging.

«Et eventyr»

En som ikke hadde lagret vinnernummeret var forrige ukes millionvinner fra Bødalen i Viken, men hun svarte kjapt likevel. Hun fikk dermed bekreftet at kupongen hun hadde kjøpt bare noen timer før trekning hadde gått rett inn til toppremie på 1 million kroner.

– Mannen min sitter bare og ler, utbrøt ny-millionæren glad.

– Vet du, dette er helt utrolig. Jeg hadde ikke tenkt å levere, men jeg er jo glad for at jeg gjorde det. Sønnen min er på besøk, og han sa vinneren er fra Bødalen, så jeg gikk nettopp inn her og sjekket før du ringte. Jeg trodde nesten ikke det var sant, lo hun begeistret.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler