nabolaget

I kveld blir det helt sikkert én millionvinner

Sist uke gikk milllionpremien i Nabolaget til ei kvinne fra Verdal. Hvor havner fredagens premie?

SPENNING: Hvem får Telefonen fra Hamar på fredag?Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:26. juli 2023Endret:28. juli 2023

Fredag er det duket for ukens hovedtrekning i Nabolaget. Den heldige stikker av med premien på 1 million kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Trekninger hver dag – hele uka

Kjøper du et spill i Nabolaget er du med i trekninger hver dag i en uke fremover. Fra lørdag til torsdag trekkes det hver dag en vinner av 10 000 kroner. Det er likevel på fredager det virkelig smeller. Da er det hovedtrekning i Nabolaget og vi deler ut til sammen seks hovedpremier – fem av disse er på 100 000 kroner, mens den gjeveste er på 1 million kroner.

Vinnerne trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen. I god naboånd deles det også ut premier til hovedvinnernes nærmeste naboer som også har spilt Nabolaget. Størrelsen på premiene bestemmes ut fra avstand til hovedvinneren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Så herlig!

Forrige fredag var det en kvinne fra Verdal i Trøndelag som stakk av med millionpremien.

Kvinnen var borte da vi fikk tak i henne på telefonen. Hun hadde ikke rukket å sjekke kupongen sin da vi snakket med henne ved 19.30-tiden.

– Så herlig! Jeg kjente ikke nummeret, men sa til dem jeg var sammen med på spøk at det sikkert var fra Norsk Tipping, så var det jammen sant. Jeg trodde aldri dette skulle skje meg, sa kvinnen.

Hun fikk seg litt av en overraskelse da vi fortalte at hun var blitt Nabolaget-millionær.

– Ja, nå har jeg fått høy puls. Jeg har pulsklokke og ser at den er på 125, røpte hun.

Fredag ringer vi

Hver fredag sitter vi klare med vinnertelefonen, og fredag 26. mai er intet unntak. Vi er spente på hvor Nabolaget-geotagen havner denne gangen og gleder oss til å ringe den nye millionæren. Lagrer du vinnernummeret 625 60 000, vet du i det minste hvem som ringer dersom du skulle være så usedvanlig heldig å få en telefon fra Hamar fredag kveld.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler