nabolagetvinnerhistoriefremside

Kvinne fra Verdal ble Nabolaget-millionær

Ei kvinne fra Verdal stakk av med den gjeveste premien i Nabolaget fredag.

TIL TOPPS: Ei kvinne i Verdal hadde grunn til å smile litt ekstra fredag kveld etter å ha blitt Nabolaget-millionær.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:21. juli 2023

Verdal ble tidlig på 2000-tallet kjent som Lotto-bygda. Grunnen var at det var en periode med mange Lotto-millionærer fra Verdal. I tillegg hadde Norsk Tipping en reklamefilm med «Bonden fra Verdal».

Denne juli-fredagen ble det en ny millionær i bygda. Denne gang i Nabolaget der ei kvinne i 40-åra altså vant hovedpremien på 1 million kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Pulsen steg

Kvinnen var borte da vi fikk tak i henne på telefonen. Hun hadde ikke rukket å sjekke kupongen sin da vi snakket med henne ved 19.30-tiden.

– Så herlig! Jeg kjente ikke nummeret, men sa til dem jeg var sammen med på spøk at det sikkert var fra Norsk Tipping, så var det jammen sant. Jeg trodde aldri dette skulle skje meg, sier kvinnen.

Hun fikk seg litt av en overraskelse da vi fortalte at hun var blitt Nabolaget-millionær.

– Ja, nå har jeg fått høy puls. Jeg har pulsklokke og ser at den er på 125, sier kvinnen.

Hun sier hun ikke helt vet hva hun skal bruke pengene på.

– Jeg tror kanskje det blir en ekstra ferietur, sier hun fornøyd.

Kvinnen kjøpte kupongen på mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Verdal som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. Denne kvelden ble to ulike nabolag i Verdal trukket ut.

  • Snertingdal i Innlandet

  • Nedenes i Agder

  • Verdal i Trøndelag

  • Sande i Vestfold

  • Åkrehamn i Rogaland

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler