nabolagetvinnerhistoriefremside

Nabolaget: Fikk millionbeskjeden på jobb

En heldig mann fra Stavanger sikret seg den gjeveste premien på 1 million kroner under fredagens Nabolaget-trekning. Vi fikk ikke tak i ham vinnerkvelden, men dagen derpå svarte endelig den ferske millionæren som fikk seg litt av en overraskelse mens han var på jobb.

STAVANGER-MILLION: Fredag landet Nabolagets geotag på en adresse i Stavanger.Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:10. mai 2024Endret:13. mai 2024

Hver fredag kjører vi i gang hovedtrekningen i Nabolaget, hvor den gjeveste premien er 1 million kroner.

Denne gangen landet Nabolagets geotag på adressen til en 39 år gammel mann i Stavanger i Rogaland. Vi fikk ikke tak i vinneren fredag kveld, men lørdag svarte endelig den svært overraskede vinneren. Han hadde nemlig ikke fått med seg at han nå var Nabolaget-millionær.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Besøke familien i Hellas

– Virkelig?

Det tok litt tid å overbevise 39-åringen om at han kvelden i forveien hadde sikret seg den flotteste premien i Nabolaget på 1 million kroner.

Mannen, som opprinnelig er fra Hellas, hadde vært travelt opptatt på jobb da vi forsøkte å nå ham fredag kveld. Da vi ringte tilbake lørdag ettermiddag var han tilbake, men med litt bedre tid til en prat.

Han hadde verken sjekket de ubesvarte anropene eller resultatene i mobilappen, og var derfor helt uvitende om den ferske millionær-tittelen. Etter selv å ha gått inn i appen for å sjekke mens Norsk Tipping fortsatt var på tråden turte endelig vinneren å slippe jubelen løs.

– «Oh my god»! Tusen, tusen takk. Jeg føler ... Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det. Jeg er så klart veldig, veldig glad, svarer mannen på engelsk.

– Det var virkelig en fin gave. Det første jeg tenker å bruke premien på er en ferietur til Hellas i sommer for å besøke familie. Vi hadde tenkt til å spare pengene, men nå kan vi ta en tur.

Den ferske millionæren gledet seg til å dele nyheten med kona.

– Jeg må sende henne en melding etter at jeg har pratet med dere, avslutter han fornøyd.

Vinnerkupongen hadde 39-åringen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Stavanger som kunne glede seg over premie denne kvelden. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Stavanger, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spillende naboer:

  • Mann fra Steinkjer i Trøndelag – 100 000 kr.

  • Mann fra Fyllingsdalen i Vestland – 100 000 kr.

  • Mann fra Geiranger i Møre og Romsdal – 100 000 kr.

  • Kvinne fra Drammen i Buskerud – 100 000 kr.

  • Mann fra Kongsvinger i Innlandet – 100 000 kr.

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til fredag 17. mai dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler