nabolagetvinnerhistoriefremside

Var uvitende om at han var Nabolaget-millionær

Norsk Tipping fikk ikke kontakt med Nabolaget-millionæren fredag kveld. Vinneren var selv uvitende om at han var blitt millionær, helt til svigerinnen fikk en mistanke ...

NABOLAGET-MILLIONÆR: Mannen fra Åsnes fikk seg litt av en overraskelse etter å ha glemt mobilen i bilen fredag kveld.Illustrasjonsfoto: Shutterstock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:16. februar 2024Endret:18. februar 2024

Fredagens desidert heldigste vinner hadde adresse i Åsnes kommune i Innlandet. Det var nemlig her Nabolagets geotag havnet samme kveld og sørget for at premien på 1 million kroner gikk til en heldig mann.

Vi fikk ikke kontakt med mannen på vinnerkvelden, men påfølgende søndag fikk vi endelig slått av en prat med den ferske Nabolaget-millionæren – som nå var fult klar over sin nye tittel.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Glemte mobilen i bilen

– Ja, jeg har funnet ut av det, svarer åsnesmannen fornøyd.

– Telefonen ble liggende igjen i bilen på fredag etter at jeg hadde vært ute en tur, og så tipsa svigerinna mi meg om at jeg måtte sjekke Nabolaget dersom jeg hadde spilt den fredagen.

Svigerinnen hadde nemlig sett at Nabolagets geotag var «farlig» nærme svogerens adresse.

– De så på kartet og skjønte fort at det kunne være meg.

Når det viste seg at han også hadde ubesvarte anrop fra Norsk Tippings vinnernummer var han ikke sen med å sjekke resultatene i mobilappen.

– Nei, vi fant fort ut at det tikket inn på min adresse, humrer vinneren.

Dermed ble det en aldri så liten feiring hjemme.

Premien hadde han klare planer for.

– Jeg skal betale ned litt gjeld og pusse opp kjøkkenet. Resten skal jeg spare på bufferkonto, avslutter den glade Nabolaget-millionæren, som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Åsnes i Innlandet som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Åsnes, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spillende naboer:

  • Kvinne fra Jevnaker i Akershus - 100 000 kroner

  • Kvinne fra Kråkerøy i Østfold – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Vedavågen i Rogaland – 100 000 kroner

  • Mann fra Elverum i Innlandet – 100 000 kroner

  • Mann fra Gamle Fredrikstad i Østfold – 100 000 kroner

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler