nabolaget

Nabolaget: Hvilken adresse lander geotagen på i kveld?

Nabolaget bringer spenning fra mandag til søndag. Men fredagen er spesiell: Da får vi nok en millionær. Blir det deg?

HVOR BOR MILLIONÆREN? Ukas Nabolaget-millionær får som vanlig Telefonen fra Hamar fredag kveld.Foto: Shutterstock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:12. januar 2024

Har du levert Nabolaget innen spillefristen kl. 19 fredag, er du ikke bare med en uke – men du er også en av dem med et lodd i hatten for kveldens millionpremie. Og skulle du vinne, er sjansen stor for at det blir jubel hos naboene. Hvis de har spilt Nabolaget, da.

De kan i så fall se fram til premier på alt fra 50 kroner til 100 000 kroner ut ifra hvor nær de bor hovedvinneren.

På fredager trekkes det også fem andre vinnere som får en premie på 100 000 kroner hver. Også her er det gode nyheter for de nærmeste spillende naboene.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Jeg rister

Forrige fredag landet geotagen på sørlandsbyen Flekkefjord. Der hadde en mann i 20-åra levert Nabolaget for aller første gang. Han hadde ikke trodd det skulle smelle i sikringsboksen på forsøk nummer én.

Vinneren var på butikken da Telefonen fra Hamar nådde ham fredag kveld 5. januar. Da vi informerte om at han var 1 million kroner rikere, ble det en tydelig reaksjon i den andre enden.

– Det er nesten så jeg ikke tror det. Jeg står inne på butikken og rister, og jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, uttalte en forfjamset millionvinner – og la til:

– Ja, jeg har nesten ikke ord. Vi snakket om Nabolaget i lunsjen på jobb, så tenkte jeg at jeg skulle levere inn en kupong. Det er helt utrolig. Pulsen var høy inne i butikken, men jeg sitter og rister ennå i bilen, sa en meget munter sørlending, som også kunne meddele at det nok ble en tur på byen den kvelden.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er Nabolaget

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens de fem nærmeste spillende naboene vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Fredag 10. mars er det igjen klart for ukens hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler