nabolaget

Nabolaget i kveld: Ny millionvinner skal ringes – er du og naboene klare?

Det er endelig fredag, og det betyr at vi får en ny millionær – og jubel i flere nabolag.

HVEM JUBLER HØYEST? … du eller naboen? Én ting er sikkert: I kveld blir en Nabolaget-spiller millionær.Foto: Shutterstock.AI
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:16. februar 2024

Forrige fredag landet geotagen på Kjeller i Akershus, der vi fant hovedvinner og hovednabolag. Førstnevnte var imidlertid ikke å få i tale i timene etter trekning, og dermed fikk vi ikke overlevert det glade millionbudskapet.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Ferie-millionær

Vinneren var en kvinne i 70-årene, og hun befant seg i et helt annet nabolag enn sitt eget forrige helg. Hun var nemlig på ferie i sydligere strøk, og da hadde også mobilen fått seg et lite avbrekk.

Men utpå lørdagen var mobilen tilbake i tjeneste, og da fikk vi snakket med en svært fornøyd vinner av 1 million kroner.

– Det er helt utrolig. Helt supert! Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg, men jeg er så utrolig glad, sa hun.

LES OGSÅ: Prøv spillelag du også!

Da vi fikk tak i henne, hadde hun rukket å sjekket Nabolaget-spillet i appen, og hun var dermed klar over hva som ventet da Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 lyste opp på displayet.

Hva premien skal brukes til, hadde hun naturlig nok ikke rukket å planlegge i detalj – men noen tanker hadde hun:

– Det blir nok å dele med familien. Det er kjempefint å vinne, men det er vel så hyggelig å kunne dele premien med dem.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Alt om Nabolaget

Nabolaget har trekninger hver dag hele uka, men det er på fredager det virkelig smeller. Da skal premien på 1 million kroner finne en ny eier blant alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen kl. 19.00 samme kveld. I tillegg nyter naboene som også har spilt Nabolaget godt av å ha en hovedvinner i nærheten. De kan se frem til premier på alt fra 50 kroner til 100 000 kroner ut ifra hvor nærme de bor hovedvinneren.

Fredager trekkes det også fem andre vinnere som får en premie på 100 000 kroner hver. Også her er det gode nyheter for de nærmeste spillende naboene.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler