nabolaget

Nabolaget: I kveld ringer vi en ny millionvinner

Hver fredag får en Nabolaget-spiller million-telefonen de neppe glemmer med det første.

TELEFONEN FRA HAMAR: Det kan fort bli gledeshyl i den andre enden av Telefonen fra Hamar. Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:15. september 2023

468 nordmenn har siden den første trekningen i 2015 kunnet kalle seg «Nabolaget-millionær». Hver fredag siden den gang har Telefonen fra Hamar ringt en heldig vinner som har fått 1 000 000 blanke kroner inn på konto – samtidig som de nærmeste (spillende) naboene også har kunnet innkassere pene premiesummer.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Vanvittig deilig

Forrige fredag ble Nabolaget-jubelen størst i Sagvåg, Vestland, der en kvinne virkelig tok for seg av «premiebordet». Hun hadde nemlig to deltakelser i spillet. Så da geotagen landet på nettopp hennes bosted, vant hun både 1 million kroner som hovedvinner, samt 100 000 kroner som sin egen «nærmeste nabo».

– Jeg ble nesten litt sjokkert da jeg så jeg hadde vunnet så mye penger, sier kvinnen.

– Jeg leverer Nabolaget hver uke. Jeg visste ikke at jeg hadde to kuponger inne før jeg så at jeg hadde vunnet både 1 million kroner og 100 000 kroner. Der var jeg litt heldig. Jeg husket ikke jeg hadde en kupong inne fra før da jeg. Det har nesten ikke gått opp for meg ennå, men jeg så pengene var inne på konto nå, sier kvinnen, som altså vant både første- og andrepremie.

Her bor Nabolaget-millionærene

Med Sagvåg-vinneren, fikk Vestland en ny markør på vinnerstatistikken. Men dette er ikke fylket med flest Nabolaget millionærer. Ikke helt overraskende er det storfylket Viken som har fått flest Nabolaget-millionærer hittil. Viken har 140 Nabolaget-millionærer. På andre- og tredje plass finner vi Innlandet og Rogaland med henholdsvis 97 og 51 Nabolaget-millionærer.

FylkeAntall Nabolaget-millionærer
Viken140
Innlandet97
Rogaland51
Vestland35
Troms og Finnmark32
Oslo32
Trøndelag28
Vestfold og Telemark24
Agder13
Nordland10
Møre og Romsdal6

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hva er Nabolaget?

Nabolaget er et lotterispill, hvor du kan bli millionær på adressen din! Hvis du vinner, vinner i tillegg også de av naboene dine som har spilt, uten at du trenger å dele av premien din.

Du kjøper en deltakelse, som registreres på adressen din. Da er du med i trekningen hver kveld en hel uke fra og med den dagen du kjøpte spillet. Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner hovedpremien på 10 000 kroner. På fredager trekkes seks nabolag. Fem av dem har en hovedpremie på 100 000 kroner, mens ett av nabolagene har en hovedpremie på 1 million kroner.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler