nabolaget

Nabolaget-millionæren ringes i kveld: Blir det jubel i ditt nabolag?

2024 har så langt gitt oss 11 Nabolaget-millionærer. Kanskje blir du nr. 12?

HVOR LANDER GEOTAGEN? Det blir garantert millionjubel hos en Nabolaget-spiller fredag kveld.Foto: Shutterstock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:22. mars 2024

Har du levert spill innen fristen kl. 19.00, er du med i kveldens hovedtrekning i Nabolaget – der 1 million kroner skal få en ny eier, i tillegg til meget pene premier til hovedvinnerens (spillende) naboer.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Ble millionær i fjøset

For en uke siden landet geotagen i Vestland fylke, nærmere bestemt på Rubbestadneset i Bømlo kommune. Her var ei 48-årig dame opptatt med å sørge for at gårdens firbente fikk nødvendig hjelp.

– Jeg er ute i fjøset med sauene. Vi er midt i lamminga nå, sa en noe forfjamset vinner da vi ringe for å fortelle at 1 million Nabolaget-kroner var på vei i hennes retning.

– Oi! Tusen takk ... Jeg er helt sjokkert her. Tuller du? Jeg har ikke øvet inn noen tale i tilfelle jeg får en slik telefonn. Wow» ... Nå må jeg ringe mannen min og fortelle. la hun til.

I tillegg til milliongleden i fjøset, kunne fem av hennes nærmeste Nabolaget-spillende naboer juble for 100 000 kroner hver.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er Nabolaget

Nabolaget er et lotterispill, hvor du kan bli millionær på adressen din. Hvis du vinner, vinner i tillegg også de av naboene dine som har spilt, uten at du trenger å dele av premien din.

Du kjøper en deltakelse, som registreres på adressen din. Da er du med i trekningen hver kveld en hel uke fra og med den dagen du kjøpte spillet. Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner hovedpremien på 10 000 kroner. På fredager trekkes seks nabolag. Fem av dem har en hovedpremie på 100 000 kroner, mens ett av nabolagene har en hovedpremie på 1 million kroner.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler