nabolagetfremside

Nabolaget på fredag: Hvor går millionen?

Det utgjør liten forskjell om man er hjemme, på hytta, eller på reisefot: Telefonen fra Hamar finner som regel frem til slutt.

RINGER UANSETT: Enten du er hjemme på registrert adresse eller ute i skitrekket, må du regne med at Telefonen fra Hamar finner deg dersom du vinner toppremie i Naboalget.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:23. februar 2023Endret:24. februar 2023

I Nabolaget vinner man på egen adresse, men man må ikke dermed være hjemme når hovedtrekningen skjer. Hver fredag trekkes seks vinnere av 100 000 kroner og én vinner av 1 million kroner – uansett hvor de befinner seg.

Her er tre Nabolaget-vinnere som ikke var hjemme da millionbudskapet kom.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Millionærer på farten

På bussen

En kvinne i 20-årene fra Kautokeino fikk en busstur helt utenom det vanlig da hun vant toppremie i februar. Hun hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000, og tenkte derfor at hun måtte ta telefonen – selv med alt støyet rundt henne.

– Jeg skal spise middag med familie, det er derfor jeg tar bussen. Her står "Hamar - Spilltelefonen" med en party emojii bak, sier hun og ler. Det var tydelig at hun var godt kjent med Nabolagetspillet fra før:

– Det som er så fint er jo at naboene mine også vinner – hvis de har spilt.

På topptur

På vei ned fra en fjelltopp ved Kopervik i Karmøy kommune i Rogaland, ble det god stemning en fredagskveld i april 2021. Der befant nemlig 25 år gamle Kaja Wathne Hovland seg, på vei ned fra topptur.

– Vent litt, jeg skal løpe inn i bilen, sier en spent Hovland i vinden. Det tok ikke lang tid før lyden av vind ble byttet ut med jubelbrøl og gledestårer.

– Nei!? Herregud! Er du sikker? Å fy, utbryter Hovland gråtkvalt.

Kjæresten og Hovland hadde nettopp besteget Rambaskårsfjellet og tok derfor ikke telefonen ved første anrop. Andre gangen vinnernummeret lyste opp på mobilen, var Hovland rask på fot – så rask at sikten ble dårligere og dårligere fra innsiden av bilruta.

Kaja Wathne Hovland (25) ble toppvinner i Nabolaget – mens hun var på topptur. Da hun kom ned igjen ventet mange tapte anrop og nyheten om at hun var blitt millionær.privat

– Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg nå. Det dogger bare mer og mer på ruta, sier Hovland andpustent.

– Hvordan tror du resten av kvelden blir?

– Det er en intern konkurranse på jobb hvor det er om å gjøre å bestige flest fjelltopper. I utgangspunktet skulle vi gå en tur til, men nå tror jeg vi skal dra hjem å feire med smågodt og masse digg. Dessuten må jeg ringe tilbake til mamma. Hun har ringt meg 10 ganger.

Moren er nemlig Hovlands nærmeste nabo da de bor under samme tak, og hun vant dermed 100 000 kroner takket være datterens toppremie.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

På solsenga i Syden

Den ferierende Hamar-vinneren hadde akkurat kommet seg ut fra badet da hun oppdaget et ubesvart nummer fra Norsk Tippings vinnertelefon. Kort etter kom den gode nyheten om at hun i løpet av sydenferien var blitt 1 million kroner rikere.

– Neeeei? Å herregud, er det mulig? Jeg tror jeg begynner å grine ... Nå skjelver jeg som bare det, hikstet og jublet den glade vinneren om hverandre. Hun måtte rett og slett finne sofaen for å roe ned både pusten og nervene.

Med ett kom hun på at kanskje også mannen hadde en kupong inne. Da Norsk Tipping kunne bekrefte at han var en av 100 000 kroners-vinnerne ble det – om mulig – enda bedre stemning i ferieleiligheten.

– Dette var årets mest gledelige happening. For en fin julegave. Mannen står med tommelen opp her, ler den ferske Hamar-millionæren, som ønsker å være anonym.

– Da kan vi ta en tur til. Det er så deilig her, og nå ble det i hvert fall enda bedre.

Hvor bor neste Naboalget-millionær?

På fredag er det igjen hovedtrekning hvor man kan vinne alt fra 1 million kroner til én femtilapp. Andre dager i uka trekkes det ut én toppremie på 10 000 kroner.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler