nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Fikk milliontelefonen på ferie

Fredagens heldigste Nabolaget-spiller hadde akkurat kommet ut av dusjen i ferieleiligheten da hun oppdaget det ubesvarte anropet fra Norsk Tippings vinnertelefon. I det hun skulle til å ringe tilbake fikk hun en ny oppringning fra Hamar-nummeret, og beskjeden hun fikk da tok nesten pusten fra henne ...

FERIE-FEIRING: Nabolaget-vinneren kunne nyte både ferie og nyervervet millionær-tittel etter fredagens trekning.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:25. november 2022Endret:4. januar 2023

Nabolaget-millionen trengte i utgangspunktet ikke å reise langt fredag 25. november. En kvinne fra Hamar i Innlandet var den som trakk det lengste strået under Nabolagets hovedtrekning. Hun befant seg riktignok mange tusen mil unna fysisk på vinnertidspunktet, og ante fred og ingen fare da hun tok seg en etterlengtet dusj etter en varm feriedag.

Mannen ble 100 000 kroner rikere på konas milliongevinst 

Den ferierende Hamar-vinneren hadde akkurat kommet seg ut fra badet da hun oppdaget et ubesvart nummer fra Norsk Tippings vinnertelefon. Hun hadde bare uker i forveien lagret nummeret på mobilen, men det hindret henne likevel ikke i å undre seg over om det faktisk kunne stemme. I det hun var på vei til å ringe tilbake kom Telefonen fra Hamar henne i forkjøpet, og det var en litt forfjamset vinner som svarte i andre enden:

– Jeg er veldig spent på hvorfor du ringer meg nå ...

Da var det ikke annet for Norsk Tippings utsendte å gjøre enn å servere henne den gode nyheten om at hun var blitt 1 million kroner rikere.

– Neeeei? Å herregud, er det mulig? Jeg tror jeg begynner å grine ... nå skjelver jeg som bare det, hikstet og jublet den glade vinneren om hverandre. Hun måtte rett og slett finne sofaen for å roe ned både pusten og nervene.

Med ett kom hun på at kanskje også mannen hadde en kupong inne. Da Norsk Tipping kunne bekrefte at han var en av 100 000 kroners-vinnerne ble det – om mulig – enda bedre stemning i ferieleiligheten.

– Dette var årets mest gledelige happening. For en fin julegave. Mannen står med tommelen opp her, ler den ferske Hamar-millionæren, som ønsker å være anonym.

– Da kan vi ta en tur til. Det er så deilig her, og nå ble det i hvert fall enda bedre.

LES OGSÅ: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillgrenser

Søvnløs natt

Hva de skal bruke premien på hadde hun ikke helt klart for seg, men etter å ha resonnert litt kunne hun nevne både sparing og nytte-kjøp:

– Det er greit å ha litt i bakhånd. Jeg tror ikke jeg skal kjøpe meg noe i første omgang ... Men jeg trenger en ny telefon, så det blir kanskje det. Ungene mine skal nok også bli glade på julekvelden.

Da Norsk Tipping snakket med vinneren fredag kveld gjenstod det flere dager igjen av ferien, og det glade ekteparet så ikke bort fra at det ble en aldri så liten feiring i ferieparadiset.

Vinnerens forventninger til første natt som Nabolaget-millionær var av det realistiske slaget:

– Jeg får sikkert ikke sove i natt. Dette var helt utrolig.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Over 10 000 vinnere

Det var ikke bare hovedvinneren fra Hamar som kunne glede seg over fin premie fredag 25. november. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Hamar, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spilende naboer:

  • Kvinne fra Vadsø i Troms og Finnmark - 100 000 kroner.

  • Mann fra Sandnes i Rogaland - 100 000 kroner.

  • Mann fra Ankenes i Nordland - 100 000 kroner.

  • Mann fra Oslo - 100 000 kroner.

  • Mann fra Magnor i Innlandet - 100 000 kroner.

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler