nabolaget

Nabolaget: Rebekka (25) ble millionær på første forsøk – fredag ringer vi en ny

«Griseflaks» var ordet Rebekka brukte om det som skjedde forrige fredag. I hvilket nabolag blir det millionjubel denne fredagen?

UNG VINNER: Rebekka fra Asker vant forrige fredag, og hadde planene for premien klare.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:20. desember 2023

Vinnersjansen for å bli trukket ut som hovedvinner i Nabolaget er ca. 1:90 000 per deltagelse. Det tilsier at en skal ha en god dose flaks for å bli den ene spilleren som får Telefonen fra Hamar fredag kveld – med følgende budskap: «Gratulerer. du er millionær!»

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

For en Nabolaget-debut!

Nettopp det skjedde med Rebekka Korsbøen fra Spikkestad i Asker fredag 15. desember. Hun var ganske klar over at hun nok har hatt sin dose flaks for en stund.

– Det er første gang jeg spiller Nabolaget, så jeg har vel hatt griseflaks, kan man si, uttalte hun da Norsk Tipping snakket med henne.

Vi fikk for øvrig ikke den unge vinneren i tale før dagen etter trekningen. Korsbøen hadde vært på revy fredag kveld, og kunne derfor ikke svare Telefonen fra Hamar. Hun hadde imidlertid rukket å sjekke spillet i Norsk Tipping-appen, og humøret var på topp lørdag.

– Tusen takk, det var veldig morsomt. Premien er sårt tiltrengt siden jeg akkurat har kjøpt leilighet, sa den glade vinneren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er Nabolaget

Nabolaget er et lotterispill hvor du kan bli millionær på adressen din. Hvis du vinner, vinner i tillegg også de av naboene dine som har spilt, uten at du trenger å dele av premien din.

Du kjøper en deltakelse, som registreres på adressen din. Da er du med i trekningen hver kveld en hel uke fra og med den dagen du kjøpte spillet. Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner hovedpremien på 10 000 kroner. På fredager trekkes seks nabolag. Fem av dem har en hovedpremie på 100 000 kroner, mens ett av nabolagene har en hovedpremie på 1 million kroner.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler