nabolaget

Nabolaget: Samboerjubel forrige fredag – ny millionmulighet i kveld

I forrige uke sikret et samboerpar fra Gjøvik seg til sammen 1,1 millioner kroner i Nabolaget. Fredag er det nye sjanser i Nabolagets hovedtrekning.

ALLE GODE TING ER TO? Det gav i hvert fall uttelling for samboerparet fra Gjøvik sist fredag.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:27. oktober 2023

Fredag 20. oktober ble en dag litt utenom det vanlige for en kvinne i 40-årene fra Gjøvik. Midt i en runde med brettspill med familien fikk hun telefonen mange drømmer om. Beskjeden var som følgende: Gratulerer, du har i kveld vunnet 1 million kroner i Nabolaget!

Det skulle imidlertid vise seg at hun ikke var den eneste i huset som kunne glede seg til å se bankkontoen vokse ...

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

På gråten

– Det er helt utrolig. Jeg har akkurat sjekket kupongen, fordi jeg synes det var noe litt merkelig og kjent med det nummeret som ringte, svarte kvinnen med gråten i halsen da vi endelig fikk tak i henne på tredje oppringning.

– Samboeren min sjekket sin kupong og så at han hadde vunnet en ganske stor sumSå sjekket jeg min og da fikk jeg litt sjokk, fortalte kvinnen videre med skjelven stemme.

Samboeren hadde nemlig også spilt Nabolaget. Som én av millionvinnerens nærmeste naboer sikret han seg dermed 100 000 kroner, og samboerparet kunne juble over en samlet premie på 1,1 millioner kroner.

– Det kommer veldig godt med, men det hadde det nok gjort for de fleste andre også, avsluttet den fornøyde vinneren.

Dette er Nabolaget

Ikke helt fått med deg hva som er greia med Nabolaget? Her får du en kjapp gjennomgang av det viktigste.

  • Nabolaget er spillet hvor du kan bli millionær på egen adresse: Dersom du vinner – ja, da vinner de av naboene dine som også har spilt – selvfølgelig uten at du trenger å dele av premien din. Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget.

  • I Nabolaget er det trekninger hver kveld hele uka: Kjøper du et spill er du med i trekningen av premien på 10 000 kroner fra lørdag til torsdag.

  • Det er på fredager det virkelig smeller: Hver fredag er det hovedtrekning i Nabolaget, hvor toppremien er på 1 million kroner. I tillegg trekkes det også ut fem andre vinnere som stikker av med 100 000 kroner hver.

  • Vi ringer en millionvinner hver fredag – alltid: Dersom du skulle være så heldig å sikre deg 1 million kroner fredag kveld vil du få en telefon fra vinnernummeret vårt 625 60 000.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kanskje snakkes vi fredag?

Fredag braker det løs igjen, og vi gjør oss klare til å ringe en ny millionvinner.

Har du lagret vinnernummeret vårt? Om du skulle være så heldig å få et anrop fra 625 60 000 på fredagskvelden, vet du i hvert fall at dette er en samtale det kan være hyggelig å få med seg.

Lykke til!

Tre ekstratrekninger: Vinn 100 000,-

Visste du at du kan abonnere på Nabolaget, så du alltid er med når trekningen skjer?

Det kan du, og mellom 9. og 29. oktober er det ekstra moro å gjøre nettopp det!

Hvis du abonnerer på ett eller flere lotterispill i perioden, er du nemlig med i tre ekstratrekninger. Bli med her

Mandag 16., 23. og 30. oktober trekkes én vinner av 100 000 kroner. Dette er altså i tillegg til de ordinære trekningene du er med på som abonnent.

(NB: Som abonnent på våre lotterispill har du ingen bindingstid.) 

Abonner her og du er med i ekstratrekningene

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler