nabolagetvinnerhistoriefremside

Trodde det var en spørreundersøkelse – ble millionær

En mann fra Konsmo var klar for å svare på spørsmål da han så Norsk Tipping lyse opp på telefonen, men mannen ble brått ordknapp da han forsto hvorfor akkurat han ble ringt.

GOD VENDING: Fredagens Nabolaget-vinner trodde han skulle svare på spørsmål, men sannheten var at han var blitt millionær.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:25. august 2023

Hver fredag er det hovedtrekning i Nabolaget. Da vinner én person 1 million skattefrie kroner. Denne gangen var det en manns adresse i Konsmo i Agder ble trukket ut som hovedvinner. Han ble dermed Nabolaget-millionær nummer 466.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Jeg er helt satt ut

Mannen i 50-årene fra Konsmo befant seg hjemme foran TV-apparatet, samtidig som han surfet på nettet på telefonen fredag kveld. Plutselig fikk konsmosokningen et anrop fra Norsk Tipping.

– Vent litt, svarer mannen da han får servert 1 million over telefonen.

– Jeg må jo si takk for det, men nå er jeg helt satt ut, fortsetter han etter hvert.

Konsmosokningen hadde ikke rukket å sjekke resultatet i appen, og ble derfor svært overrasket over nyheten. Han trodde tross alt samtalen gjaldt noe helt annet.

– Jeg trodde det var en spørreundersøkelse da jeg så at dere ringte, men jeg har alltid drømt om å få denne type telefon fra Norsk Tipping.

Mannen påpekte at tidspunktet for premien ikke kunne passet bedre. Han skulle nemlig på IKEA etterfulgt av en bursdag dagen etter. Utover at det kanskje ble et bedre møbel og en finere gave på jubilanten, så mannen for seg en tur til varmere strøk. Premien skulle med andre ord få bein å gå på.

Kupongen hadde han kjøpt via appen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Konsmo i Agder som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Konsmo, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spillende naboer:

  • Mann i 70-årene fra Jessheim i Viken - 100 000 kroner

  • Kvinne i 40-årene fra Bjørkelangen i Viken – 100 000 kroner

  • Mann i 50-årene fra Raufoss i Innlandet – 100 000 kroner

  • Kvinne i 40-årene fra Son i Viken – 100 000 kroner

  • Mann i 50-årene fra Kristiansand i Agder – 100 000 kroner

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler