nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Vant 1 million i boden

Fredagens aller heldigste Nabolaget-spiller gikk fra å rydde i boden til å kunne feire 1 million ekstra på konto.

GLADMELDING: Fredagens hovedvinner fikk millionbudskapet midt i oppryddinga av boden.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:12. november 2021Endret:3. januar 2023

Det er trekning i Nabolaget hver dag, og fredager er det duket for hovedtrekningen i spillet. Hovedvinneren fredag 12. november ble en kvinne fra Hov i Innlandet - hun vant dermed 1 million kroner.

Ekstra fine julegaver i år

Det ble høy jubel i det lille tettstedet, Hov, fredag kveld. En blid kvinne svarte Norsk Tipping da hun var midt i oppryddinga av boden:

– Tuller du? Hæ? Utbryter kvinnen.

Kvinnen forklarte at hun har spilt Nabolaget en god stund, men aldri vunnet de store premiene. Fredag 12. november hanket hun inn hovedpremien på 1 million.

– Kjære vene! Nå må jeg sette meg. Jeg ble andpusten, sier den nybakte millionæren.

Kvinnen har ingen konkrete planer for hva hun skal bruke pengepremien på, men hun kunne garantere at det ble noen ekstra fine gaver under juletreet i år.

– Man håper jo på å vinne noen ekstra penger i pungen, så dette var overraskende godt. Nå gir jeg meg nok med ryddinga for i dag og feirer premien med samboeren, flirer hun.

Kupongen kjøpte hun på mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnere flere steder i landet

Det var ikke bare i millionærnabolaget i Hov naboer kunne feire fredag kveld. Fem andre vinnernabolag ble også trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vinner 100 000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10 000 og 50 kroner:

  • Rennesøy i Rogaland

  • Eina i Innlandet

  • Larvik i Vestfold og Telemark

  • Mo i Rana i Nordland

  • Opphaug i Trøndelag

Her er trekningsresultatene for Nabolaget

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Premier hver eneste dag

Det er ikke bare under hovedtrekningen på fredager at det deles ut premier i Nabolaget. En kupong varer i sju dager, og hver dag frem mot fredag trekkes det ut en premie på 10 000 kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler