nabolagetvinnerhistorie

Tok med seg 1 million kroner fra gammel adresse

Fredagens Nabolaget-millionær hadde nettopp låst seg inn i ny leilighet, og på flyttelasset fikk han med seg 1 million kroner.

PÅ FLYTTEFOT: En mann fra Askim (41) hadde nettopp flyttet, men etter fredagens Nabolaget-trekning er han muligens på flyttefot igjen om ikke lenge.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:1. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Hver fredag gjennomføres hovedtrekningen i Nabolaget. Hovedvinneren fredag 1. oktober ble en mann (41) fra Askim i Viken. Samme dag som askimingen flyttet, vant han 1 million kroner på sin gamle adresse. Nå går trolig boligdrømmen i oppfyllelse.

Boligjakt og sjampanjefeiring

41-åringen fra Askim var ikke helt overbevist om at han var hovedvinneren i Nabolaget da han fikk Norsk Tipping på tråden, men da han sjekket resultatet i appen gikk det opp for ham.

– Ja visst! Er det sant? Herregud. Jeg er helt satt ut nå, flirer han i det premien dukker opp på skjermen.

Ikke nok med at han fikk Telefonen fra Hamar - samme dag hadde mannen flyttet inn i ny leilighet. 

– Akkurat nå sitter kona og jeg i den nye leiligheten med flytteesker over alt. Per dags dato leier vi, men drømmen er å kjøpe egen bolig, forklarer vinneren som ble 1 million kroner rikere på sin gamle adresse.

Boligjakten kan starte, og den ferske millionæren kunne avsløre at det kom til å bli en liten feiring:

– Det blir nok å feire med sjampanje i morgen, sier han, med en hoppende glad kone i bakgrunnen.

– Det kommer til å bli litt av et syn å se summen på konto, avslutter den glade vinneren, som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen ble kjøpt via Norsk Tippings app.

Les også: For mange er det en lettelse at vi ringerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Her er fredagens vinnernabolag

Det var ikke bare i millionærnabolaget i Askim naboer kunne feire fredag kveld. Fem andre vinnernabolag ble også trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vinner 100 000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10 000 og 50 kroner:

  • Hosteland i Vestland

  • Moelv i Innlandet

  • Oslo

  • Dokka i Innlandet

  • Kolbu i Innlandet

Her er trekningsresultatene for Nabolaget

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Les også: Stem på din favoritt til Årets Grasrottrener

Premier hver eneste dag

Det er ikke bare under hovedtrekningen på fredager at det deles ut premier i Nabolaget. En kupong varer i sju dager, og hver dag frem mot fredag trekkes det ut en premie på 10 000 kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler