nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-vinner: - Er det 1. april i dag?

En kvinne fra Fredrikstad ble satt ut av millionbeskjeden, og var slett ikke sikker på om det var drøm, virkelighet, eller bare noen som dro en spøk.

JUBEL: En kvinne fra Fredrikstad ble Nabolaget-millionær fredag.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:2. april 2021Endret:2. januar 2023

Den som kunne juble aller høyest etter fredagens Nabolaget-trekning var en kvinne fra Fredrikstad. Hun ble hovedvinneren, og det betyr at 1 million kroner på vei til kvinnens konto.

- Hæ, er det 1. april i dag? Undrer kvinnen når vi forteller at hun er kveldens millionvinner.

Kvinnen var på vei inn for å sjekke trekningsresultatet da vi ringte. 

- Jeg kom på at jeg måtte sjekke hvordan det hadde gått i kveld, men da jeg kikket på telefonen var det ubesvart fra et nummer jeg ikke kjente. Da jeg ringte tilbake skjønte jeg fra telefonsvareren, at nå er det bare å spenne seg fast, sier kvinnen.

Helt utenkelig

- Jeg har aldri tenkt over hva jeg skulle bruke pengene på hvis jeg vant. Det har alltid vært helt utenkelig, selv om det er en del i distriktet her som har vunnet i Nabolaget tidligere. 

Kvinnen har ingen umiddelbare planer for premien, men det er likevel én ting hun kan se for seg frem i tid. 

- Reise. Forhåpentligvis kommer vi snart tilbake til normale tilstander, og da blir nok en tur eller to til utlandet. Vi får se når den tid kommer, sier kvinnen lattermildt.

- Resten av kvelden?

- Det er et par episoder av en påskekrim jeg skulle ha sett, men nå klarer jeg egentlig ikke gjøre noe som helst, jeg vet fortsatt ikke helt om jeg tror på dette her, sier kvinnen med latter i stemmen. 

Vi gratulerer!

Kveldens vinnernabolag

Det var ikke bare vinnernabolaget i Fredrikstad som kunne glede seg over premier. Hele fem andre nabolag fikk en hovedvinner, som sikret seg 100 000 kroner, mens vedkommendes nærmeste spillende naboer sikret seg fra 10 000 til en femtilapp.

 • Sarpsborg

 • Gjøvik

 • Sandefjord

 • Målselv

 • Ås

Gratulerer så mye til alle vinnerne i Nabolaget.

Her finner du resultatene for kveldens trekning.

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag dersom man ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper et spill, har man i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld, frem til hovedtrekningen fredag, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler