nabolagetvinnerhistorie

– Nabolaget er blitt en «snakkis» her, så jeg slengte inn et spill

Fredagens millionvinner i Nabolaget er en kvinne i 40-årene fra Krokstadelva. – Det har vært så mye snakk om Nabolaget her, så nå måtte jeg levere, sier kvinnen.

MILLIONÆR: En kvinne i 40-årene fra Krokstadelva kapret 1 million krone ri Nabolaget.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:3. februar 2023Endret:6. februar 2023

Det var altså en kvinne fra Krokstadelva i Viken som ble trukket ut som hovedvinneren i Nabolaget fredag kveld. Det har vært en del Nabolaget-vinnere fra nettopp Krokstadelva de siste månedene. Noe som ifølge fredagens nybakte millionær er blitt heftig kommentert i nærmiljøet. Det var også grunnen til at hun slengte inn en kupong.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Det er helt vilt

Da vi fikk tak i Krokstadelvas aller ferskeste Nabolaget-millionær på telefonen fredag kveld, hadde hun akkurat sjekket kupongen sin.

– Jeg fikk en melding av en venn som skrev at «Krokstadelva var trukket ut igjen». Da måtte jeg jo gå inn og sjekke spillet mitt. Jeg skjønte ingenting da det sto at jeg hadde vunnet 1 million kroner. Jeg trodde ikke helt på det før du ringte meg nå, sier kvinnen, som befant seg hjemme i stua.

Hun sier pulsen steg betraktelig etter at hun sjekket kupongen sin.

– Ja, den er rimelig høy nå. Det er helt vilt. Det er litt av en følelse. Jeg pleier ikke å levere Nabolaget, men det er jo så mye snakk om at Krokstadelva er blitt trukket ut så ofte i det siste. Derfor tenkte jeg det var lurt å ha en kupong inne. Men jeg trodde egentlig ikke på at Krokstadelva ville bli trukket ut nok en gang, sier kvinnen, som selvsagt er meget fornøyd med å få 1 million kroner inn på kontoen sin.

Hun sier gevinsten skal gå til boligformål.

Kvinnen kjøpte kupongen på mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere heldige nabolag

Fredag 3. februar bød som alltid på mange vinnere i Nabolaget. I tillegg til hovedvinner-nabolaget i Krokstadelva vant disse nabolagene:

  • Sandefjord i Vestfold og Telemark

  • Straumsgrend i Vestland

  • Øyer i Innlandet

  • Tjøme i Vestfold og Telemark

  • Gjesåsen i Innlandet

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Les mer om Nabolaget her.          

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler