nabolaget

Hvem blir Nabolaget-millionær nummer 429?

På fredag skjer det igjen. I løpet av kvelden plukker vi opp telefonen og ringer en ny Nabolaget-millionær. Blir du den heldige?

PREMIEDRYSS: Vi ser frem til både jubel- og julestemning på fredag.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:6. desember 2022Endret:10. januar 2023

Nabolaget er spillet hvor vi kan garantere en ny millionær hver eneste fredag. Det har vi gjort helt siden første trekning gikk av stabelen 13. februar 2015 – og frem til nå har det blitt 428 av dem. På fredag får vi altså nummer 429.

Ble millionær på ferja

Sist fredag landet Nabolaget-millionen i Finnmark – nærmere bestemt på adressen til en heldig kvinne i Loppa kommune. Selv befant hun seg på en ferje på vei hjem da Telefonen fra Hamar ringte.

– Nei! Er det sant, lo hun hjertelig da Norsk Tipping serverte henne millionbeskjeden.

– Det var litt av en overraskelse. Men det høres jo bra ut, humret hun.

LES OGSÅ: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillegrenser

Premieplanene hadde hun ikke klare på stående fot, til det kom nyheten litt brått på. Men hun var åpenbart godt kjent med hvordan Nabolaget fungerer:

– Da er det vel flere rundt her som har vunnet, da?

Og det stemte selvfølgelig: Hun hadde blant annet sikret fem spillende naboer 100 000 kroner hver i premie, noe hun var strålende fornøyd med, mens andre vant mindre summer.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hvordan går det hele for seg? 

Når du kjøper en deltakelse i Nabolaget, registreres den på adressen din og du er med i trekninger en hel uke fra den dagen du kjøpte spillet. 

Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner 10 000 kroner, og på fredag smeller det. Da er det hovedtrekning i Nabolaget, og vi trekker hele seks adresser hvor fem av dem vinner en premie på 100 000 kroner, mens den siste stikker av med hovedpremien på 1 million kroner. I tillegg kan hele nabolaget nyte godt av en hovedvinner i sin krets: Det drysser nemlig både små og større premier over disse vinnernes nærmeste spillende naboer. Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget

Da gjenstår det bare å se hvor million-premie nummer 429 havner på fredag. Har du levert et spill innen kl.18.00 samme kveld har du et lodd med i Nabolaget-hatten.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler