nabolagetvinnerhistorie

Hadde levert fire Nabolaget-spill - vant 1,3 millioner

Fredagens hovedvinner i Nabolaget hadde levert fire spill og hanket inn til sammen 1,3 millioner kroner.

HELDIG: En mann fra Mandal vant til sammen 1,3 millioner kroner i Nabolaget fredag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:9. desember 2022Endret:10. januar 2023

Mannen, som er i 50-årene, hadde altså levert Nabolaget fire ganger. Dermed vant han ikke bare hovedpremien på 1 million kroner.

Mandalitten kunne plusse på tre andrepremier, hver av dem på 100 000 kroner. Dermed endte han opp med en premie på 1,3 millioner kroner.

– Dette var veldig hyggelig. Du aner ikke hvor glad jeg er, sier mannen.

Tok ikke telefonen

Vi fikk ikke tak i ham på første forsøk, men på det andre fikk vi napp. – Jeg hadde vært på sykkeltur og hadde akkurat parkert sykkelen i garasjen da jeg så det ringte. Jeg kjente ikke nummeret, så jeg tok den ikke, sier han. Først trodde han ikke på at han hadde blitt Nabolaget-millionær, men etter at han hadde gått inn på Norsk Tipping-appen og sjekket selv, skjønte han at det ikke var noen tulletelefon. – Det er nesten ikke til å tro. Dette er helt topp, sier sørlendingen. Mannen sier han skal gi bort noe av gevinsten til veldedige formål. Han kjøpte kupongene på mobilen. 

Over 10 000 vinnere

Det var ikke bare hovedvinneren fra Mandal som kunne glede seg over fin premie denne fredagen. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til hovednabolaget i Mandal ble disse nabolagene trukket ut.

  • Stavanger i Rogaland

  • Eidsvoll i Viken

  • Malm i Trøndelag

  • Larvik i Vestfold og Telemark

  • Havøysund i Troms og Finnmark

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver kveld - hele uka

Ingen premie denne fredagen? Ikke kast kupongen helt ennå. Fra den dagen du kjøper et spill i Nabolaget, har du nemlig i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Neste hovedtrekning er fredag 16. desember. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler