nabolagetvinnerhistorie

Mann (34) vant 1 mill. rett etter deilig ribbemiddag

En mann i 30-åra fra Haugesund hadde kost seg med juleribbe da han plutselig fikk telefon om at han hadde vunnet 1 million kroner.

KOSTE SEG: Mannen som vant 1 million i Nabolaget hadde satt seg ned etter middagen da han ble millionær.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:10. desember 2021Endret:3. januar 2023

Mannen fra Haugesund ble trukket ut som hovedvinneren i Nabolaget og kunne altså innkassere 1 million kroner.

- Nå står jeg bare her og flirer. Er det virkelig sant? spør mannen.

Og det kunne vi bekrefte at det var. 1 million Nabolaget-kroner er på vei til mannens konto.

Han hadde unnet seg en bedre ribbemiddag og var akkurat ferdig med å rydde unna, og hadde satt seg ned i sofaen for å se TV da vi ringte og overbrakte budskapet.

- Slengte inn en kupong

- Den første ribbemiddagen før jul i år. Det ble litt fancy middag i kveld. Men det har vært mye jobb hele uken, så det var greit å kose seg litt. Nå spørs det om det ikke blir litt feiring. Jeg har en flaske vin her som jeg hadde tenkt å åpne i morgen, men spørs om jeg ikke heller gjør det i kveld, sier mannen, som altså er i 30-årene.

Han sier han ikke pleier å levere Nabolaget så ofte. 

- Det var litt moro, for tidligere i dag var det en kollega på jobb som leverte spillet sitt. Og han spurte om jeg hadde levert. Det hadde jeg ikke, så jeg slengte inn en kupong. Og så vant jeg på den. Jeg tror jeg må ringe kollegaen min etter jeg har snakket med deg, sier han.

- Er det noe spesielt du tenker du har lyst til å bruke gevinsten på?

- Jeg har lyst på hus en gang i fremtiden, så jeg setter nok pengene på sparekonto til den dagen kommer, sier mannen.

Han leverte kupongen via mobilen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

I tillegg til hovednabolaget i Haugesund ble det som alltid trukket ut fem andre nabolag rundt om i landet hvor fem heldige spillere nå kan juble over 100 000 kroner ekstra inn på kontoen, imens de spillende naboene får mindre summer. Dette er de fem nabolagene som det ble drysset premier over 26. november:

 • Mo i Rana (Nordland)

 • Rasta (Viken)

 • Spydeberg (Viken)

 • Tiller (Trøndelag)

 • Fall i Søndre Land (Innlandet)

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Selv om det er på fredager millionen går, må man ikke vente helt til hovedtrekning for delta eller vinne i Nabolaget. På ett sju-dagers spill er man med i trekninger også hver dag fram mot fredagens hovedtrekning, hvor en toppremie på 10 000 kroner deles ut. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

    

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler