nabolagetvinnerhistorie

Hadde akkurat parkert ved hytta - så kom millionbeskjeden

Mannen fra Krokstadelva hadde akkurat parkert i bekmørket utenfor hytta på Finnskogen da telefonen plutselig lyste opp.

HYTTEHELG: Fredagens hovedvinner i Nabolaget er en mann fra Krokstadelva som skulle kose seg på hytta på Finnskogen i helgen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:11. november 2022Endret:4. januar 2023

Det var altså en mann fra Krokstadelva som ble trukket ut som hovedvinneren i Nabolaget fredag kveld. Mannen vant 1 million kroner.

Vi fikk ikke tak i ham på første forsøk, men på det andre fikk vi napp. Og det var en veldig glad vinner i den andre enden.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Her er det stokkmørkt

–  Det var en veldig hyggelig beskjed å få. Jeg kjenner pulsen går opp nå, sier den nybakte Nabolaget-millionæren fornøyd.

Grunnen til at han ikke svarte første gang vi ringte, skyldtes at han og kona var i bilen på vei til hytta. Da vi ringte ham for andre gang, hadde han akkurat parkert bilen utenfor hytta på Finnskogen. 

– Vi sitter i bilen og her er det stokkmørkt fordi utelampa ikke er på. Det eneste som lyser er telefonen min, humrer mannen.

Kona som er fra Kongsvinger har fått med seg at mange har vunnet i Nabolaget på Kongsvinger opp gjennom årene. Mannen har hus og adresse i Krokstadelva. Kona som også satt i bilen utenfor hytta syntes selvsagt det var ekstra stad at mannen fikk vinnertelefonen mens de var på hennes hjemtrakter.

– Dette er utrolig moro, skjøt kona inn under samtalen.

Mannen fra Krokstadelva sier han skal tenke litt over hva han skal bruke pengene til. 

- Vi får snakke litt om det, men jeg tror de blir satt på sparekontoen, sier mannen.

Han kjøpte kupongen på mobilen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere heldige nabolag

Fredag 16. september bød som alltid på mange vinnere i Nabolaget. I tillegg til hovedvinner-nabolaget i Florø vant disse nabolagene:

 • Trondheim i Trøndelag

 • Hennes i Nordland

 • Lom Innlandet

 • Raufoss i Innlandet

 • Haugesund i Rogaland

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 621 099

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 53 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2021: 53

 • Høyeste premieutbetaling i 2021: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler