nabolaget

Hvor havner Nabolaget-millionen i kveld?

Hver uke stikker én heldig Nabolaget-spiller av med 1 millioner kroner - og på fredag skjer det igjen.

SOMMER-TREKNING: Fredag skal det deles ut seks hovedpremier i Nabolaget: en premie på 1 million kroner, og fem premier på 100 000 kroner.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:14. juni 2021Endret:3. januar 2023

Blir det sol, eller regn, varmt eller kaldt? Det norske sommerværet er til tider rimelig uforutsigbart. Da kan det være greit å vite at uansett hvordan sommeren fortoner seg, vil én ting være sikkert: Hver fredag får vi alltid en ny millionær i Nabolaget - og forrige fredag havnet millionen hos en kvinne i Hamar.

- Er det greit at jeg gråter litt her nå?

 - Hva? Nei, nå tuller du! Er dette sant? Ja, er det greit at jeg gråter litt her nå? spurte den rørte million-vinneren da Norsk Tipping tok kontakt etter trekningen fredag 11. juni.

Hamar-kvinnen fortalte at hun allerede ved frokostbordet samme morgen hadde sett for seg at dagen ville bli fantastisk. Likevel hadde hun nok ikke kunnet forestille seg at hun i løpet av kvelden skulle ende opp 1 million kroner rikere. 

- Jeg har tenkt en stund på å pusse opp kjøkkenet mitt, så nå skal drømmekjøkkenet på plass, svarte hun på spørsmål om hva premien skulle brukes til. Det spørs om hun ikke også har råd til en aldri så liten luksusferie eller to nå når det blir mulighet til det.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nabolaget = trekninger hele uka

Fredag 18. juni er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. Da skal det trekkes seks vinnernabolag - hvor fem av hovedvinnerne stikker av med 100 000 kroner hver, mens den sjette og aller heldigste kan juble inn i sommernatta med over 1 million kroner ekstra å rutte med.

Det må også nevnes at vinnernes spillende naboer kan nyte godt av premiene: jo nærmere man bor en av hovedvinnerne, jo mer kan man sitte igjen med selv. Det er imidlertid ikke bare på fredager man har mulighet til å vinne. Hver dag er en fest i Nabolaget, med trekninger hele uka - og kjøper man en deltakelse er med man med i alle trekningene sju dager fremover i tid

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler