nabolagetvinnerhistorie

Nybakt millionær avsluttet samtalen for å sjekke kupongen

Fredagens millionvinner i Nabolaget er en kvinne fra Gjøvik. Hun måtte avslutte vinnersamtalen, sjekke kupongen selv og bli oppringt på nytt før hun turte å tro på at hun hadde vunnet.

TVILTE FØRST: Fredagens vinner av 1 million kroner var i det skeptiske hjørnet da hun fikk telefon fra Norsk Tipping.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:14. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Det var altså en kvinne fra Gjøvik som ble trukket ut som hovedvinneren i Nabolaget fredag kveld. Kvinnen vant hovedpremien på 1 million kroner.

Kvinnen var i gang med middagen da telefonen plutselig ringte. Da hun kikket på den, sto det «Norsk Tipping» på displayet.

- Å kjære vene, er det sant? spurte kvinnen da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet toppremien på 1 million kroner.

Men hun trodde ikke på det. Etter å ha forsøkt å overbevise kvinnen om at det stemmer, turte hun fremdeles ikke å tro på det. Vi avtalte derfor med kvinnen at hun kunne gå inn telefonen sin og sjekke kupongen sin, og at vi ringte tilbake igjen to minutter senere. 

Og det gjorde vi.

- Ja, nå har jeg sjekka, og det står at jeg har vunnet 1 million. Jeg må jo tro på det nå som jeg har sett det inne på appen. Men det vil nok ta litt tid før det synker inn. Dette er helt utrolig. Jeg er veldig satt ut nå, sier Gjøvik-kvinnen.

Hun sier hun skal tenke litt over hva hun skal bruke pengene på.

- Ja, dette kom litt brått på. Men det blir kanskje til bolig, sier kvinnen, som innså at den varme middagen var i ferd med å bli lunken.

- Middagen min blir nok stående til den blir kald, for nå må jeg ringe familien min og fortelle dette, sier Gjøviks ferskeste Nabolaget-millionær.

Kvinnen leverte kupongen på mobilen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere heldige nabolag

Fredag 14. oktober bød som alltid på mange vinnere i Nabolaget. I tillegg til hovedvinner-nabolaget på Gjøvik vant disse nabolagene:

 • Honningsvåg i Finnmark

 • Melsomvik i Vestfold og Telemark

 • Skreia i Innlandet

 • Alta i Nordland

 • Larvik i Vestfold og Telemark

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 621 099

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 53 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2021: 53

 • Høyeste premieutbetaling i 2021: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler