nabolaget

Nabolaget: Fredag garanterer vi en ny millionær

Det er mye som er usikkert her i livet, men én ting kan vi sikkert: På fredag får vi en ny Nabolaget-millionær. Blir det deg denne gangen?

GOD STEMNING: Det blir som regel mye glede og latter på fredager når Telefonen fra Hamar ringer en ny millionær.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:15. november 2022Endret:4. januar 2023

Antall millionærer i løpet av en trekningskveld, er som regel ikke noe vi kan forutse her på Norsk Tipping. Antall lotterivinnere er prisgitt en rekke tilfeldigheter og en god porsjon ren flaks, men som alltid: Ingen regel uten unntak.

I dette tilfelle er unntaket Nabolaget. Her ligger hovedpremien på 1 million klar hver fredag – og den skal ut.

Fredag får vi millionær nr. 425 

Siden 13. februar 2015 har vi hver bidige fredag delt ut 1 million kroner til en heldig Nabolaget-vinner. Regner vi litt på det betyr det at vi denne uka vil nå Nabolaget-millionær nummer 425.

Fredag 11. november var det en mann fra Krokstadelva Viken som trakk det lengste strået i Nabolag-lotteriet. Han hadde nettopp parkert utenfor hytta på Finnskogen da Norsk Tippings vinnernummer lyste opp mobilskjermen.

– Det var en veldig hyggelig beskjed å få. Jeg kjenner pulsen går opp nå, fortalte den nybakte millionæren fornøyd.

– Vi sitter i bilen og her er det stokkmørkt fordi utelampa ikke er på. Det eneste som lyser er telefonen min.

En millionpremie kommer som regel brått på, og forståelig nok trengte han litt mer tid til å tenke over hva den skulle brukes til.

– Vi får snakke litt om det, men jeg tror de blir satt på sparekontoen, avsluttet han.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Trekninger hele uka

Hvordan går det hele for seg? Når du kjøper en deltakelse i Nabolaget, registreres den på adressen din og du er med i trekninger en hel uke fra den dagen du kjøpte spillet. 

Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner 10 000 kroner, og på fredag smeller det. Da er det hovedtrekning i Nabolaget, og vi trekker hele seks adresser hvor fem av dem vinner en premie på 100 000 kroner, mens den siste stikker av med hovedpremien på 1 million kroner. I tillegg kan hele nabolaget nyte godt av en hovedvinner i sin krets: Det drysser nemlig både små og større premier over disse vinnernes nærmeste spillende naboer. Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget

Da gjenstår det bare å se hvor million-premie nummer 425 havner på fredag. Har du levert et spill innen kl.18.00 samme kveld har du et lodd med i Nabolaget-hatten.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler