nabolaget

Nabolaget: Garantert ny millionær i kveld

Forrige Nabolaget-millionær holdt på å kjøre av veien da hun fikk vinnerbeskjeden. Hvordan fredagens heldigste Nabolaget-spiller kommer til å reagere, vet vi ennå ikke. Det vi imidlertid vet med sikkerhet er at fredagskvelden alltid ender med en millionær i Nabolaget.

SOFAFREDAG: Tenk å ende opp som millionær på en ellers så vanlig fredagskveld.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:26. mai 2021Endret:3. januar 2023

Millionvinneren fra Nabolagets hovedtrekning 21. mai var allerede klar over at hun hadde vunnet da Norsk Tipping kontaktet henne etter trekningen. Hun kunne fortelle om en heftig biltur med venninnen på vei hjem fra butikken:

– Jeg skulle bare sjekke mobilen og der sto det det en gratulasjon, og at jeg hadde vunnet. Jeg satt ved siden av venninna mi som kjørte bilen, og hun bare "Nei Gud!". Hun holdt på å kjøre av veien.

Den glade vinneren fra Klavestadhaugen i Viken fortalte at hun ønsket å bruke pengene på å kjøpe seg en egen leilighet, etter å ha leid i mange år, og snart hadde hun også bursdag.

–  Selv om det blir en litt annerledes feiring i år så blir det nok ekstra moro, fortalte den den ferske millionæren.

Et spill - mange vinnersjanser

Allerede fredag 28. mai er det nye sjanser til å stikke av med hovedpremien i Nabolaget. Da trekkes det til sammen seks vinneradresser hvor én av dem sikrer seg 1 million kroner, mens de andre fem vinner 100 000 kroner hver. 

Men det stopper ikke der, for i Nabolaget vinner også hovedvinnernes nærmeste spillende naboer. Dersom man for eksempel har spilt på Nabolaget og er en av fem andre spillere som bor nærmest den nye Nabolaget-millionæren, går man helgen i møte 100 000 kroner rikere.

Lyst til å vite enda litt mer om hvordan man vinner i Nabolaget? Les mer om premiefordelingen her.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Spiller man Nabolaget innen fredag kl. 19.00, er man med i hovedtrekningen samme kveld. I tillegg er man med i trekninger hver kveld i en hel uke fra den dagen man kjøpte spillet.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler