nabolagetvinnerhistoriefremside

Endelig svarte Nabolaget-millionæren

Nabolaget-vinneren var ikke å få tak i fredag. Søndag fikk vi endelig snakket med den ferske millionæren, og hun var meget fornøyd.

ALLTID SAMME: Telefonen fra Hamar ringer alltid fra 625 60 000.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:17. februar 2023Endret:19. februar 2023

Det var en kvinne fra Drammen i Viken som ble trukket ut som hovedvinneren i Nabolaget fredag kveld.

Vi forsøkte å få tak i den heldige vinneren samme kveld, men uten hell. Søndag fikk vi endelig gratulert henne med millionpremien, som hun var klar over at var på vei.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Var på tur uten mobil

– Tusen takk. Beklager at jeg ikke svarte på fredag. Jeg var på tur uten mobiltelefon. Jeg venter jo egentlig alltid på en telefon fra Norsk Tipping, ler den glade vinneren som hadde funnet ut om premien på lørdag.

– Det var et sjokk, forklarer hun.

Hun trengte litt mer tid til å finne ut av nøyaktig hvordan hun skal bruke premien, men hadde noen tanker.

– Dette er veldig mye penger for meg, og jeg må tenke godt over hva jeg skal gjøre med dem. Jeg tenker jeg kanskje skal kjøpe meg en leilighet og så tenker jeg at en del av pengene skal gå til veldedighet. Jeg tenker at vi må dele og hjelpe hverandre, sier drammenskvinnen, som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere heldige nabolag

Fredag 17. februar bød som alltid på mange vinnere i Nabolaget. I tillegg til hovedvinner-nabolaget i Drammen vant disse nabolagene:

  • Reinsvoll i Innlandet

  • Namsos i Trøndelag

  • Horten i Vestfold og Telemark

  • Kvinesdal i Agder

  • Bud i Møre og Romsdal

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Les mer om Nabolaget her.          

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler