nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-vinner: - Dette har jeg ventet lenge på

Vel hjemme på hytta etter en lengre tyttebærtur fikk en mann fra Oslo en telefon han har ventet lenge på.

NABOLAGET: En mann fra Oslo fikk fredag en telefon han har ventet lenge på.Illustrasjonsfoto: Lars Petter Pettersen
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:17. september 2021Endret:3. januar 2023

Den som kunne juble aller høyest etter fredagens Nabolaget-trekning var en mann fra Oslo. Han ble hovedvinneren og det betyr at 1 million kroner på vei til mannens konto.

Oslo-mannen er på hytta denne helgen, og hadde nettopp kommet hjem fra tyttebærtur da vi ringte.

- Tuller du nå? Utbryter han når vi forteller at han er kveldens heldigste Nabolaget-spiller.

- Jeg har levert i mange år og det har blitt noen smågevinster, men jeg må si at jeg har ventet på denne telefonen. Jeg tipper jo for å vinne, selv om dette kom litt brått på.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

Nytt tak og sesongkort

Vinneren vet allerede hva en del av pengene skal gå til. 

- Jeg har akkurat byttet tak på huset, så der forsvinner halvparten. Utover det så drypper det nok litt på familien, også tror jeg det blir sesongkort i alpinanlegget her, humrer mannen. 

Om kvelden videre har mannen følgende å si:

- Jeg sitter her i sofaen og hører på radio med kaffe i koppen, men nå spørs det om innholdet blir byttet ut med noe annet, sier mannen lurt.

- Jeg kommer nok til å ringe naboene mine for å høre hvordan det gikk der i kveld.

Vi gratulerer vinneren!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

I tillegg til million-nabolaget ble det som alltid trukket ut fem andre nabolag rundt om i landet. Her kan hver av hovedvinnerne juble over 100 000 kroner ekstra på kontoen. Disse nabolagene befinner seg her:

 • Drammen

 • Rakkestad

 • Raufoss

 • Våler (Viken)

 • Kragerø

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringer

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag dersom man ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper et spill, har man i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld fram til hovedtrekningen fredag, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kroner.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler