Nabolaget-vinner: - Dette har jeg ventet lenge på

Nabolaget-vinner: - Dette har jeg ventet lenge på

NABOLAGET: En mann fra Oslo fikk fredag en telefon han har ventet lenge på.

Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Nabolaget-vinner: - Dette har jeg ventet lenge på

Vel hjemme på hytta etter en lengre tyttebærtur fikk en mann fra Oslo en telefon han har ventet lenge på.

Den som kunne juble aller høyest etter fredagens Nabolaget-trekning var en mann fra Oslo. Han ble hovedvinneren og det betyr at 1 million kroner på vei til mannens konto.

Oslo-mannen er på hytta denne helgen, og hadde nettopp kommet hjem fra tyttebærtur da vi ringte.

- Tuller du nå? Utbryter han når vi forteller at han er kveldens heldigste Nabolaget-spiller.

- Jeg har levert i mange år og det har blitt noen smågevinster, men jeg må si at jeg har ventet på denne telefonen. Jeg tipper jo for å vinne, selv om dette kom litt brått på.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

Nytt tak og sesongkort

Vinneren vet allerede hva en del av pengene skal gå til. 

- Jeg har akkurat byttet tak på huset, så der forsvinner halvparten. Utover det så drypper det nok litt på familien, også tror jeg det blir sesongkort i alpinanlegget her, humrer mannen. 

Om kvelden videre har mannen følgende å si:

- Jeg sitter her i sofaen og hører på radio med kaffe i koppen, men nå spørs det om innholdet blir byttet ut med noe annet, sier mannen lurt.

- Jeg kommer nok til å ringe naboene mine for å høre hvordan det gikk der i kveld.

Vi gratulerer vinneren!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

I tillegg til million-nabolaget ble det som alltid trukket ut fem andre nabolag rundt om i landet. Her kan hver av hovedvinnerne juble over 100 000 kroner ekstra på kontoen. Disse nabolagene befinner seg her:

  • Drammen
  • Rakkestad
  • Raufoss
  • Våler (Viken)
  • Kragerø

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringer

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag dersom man ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper et spill, har man i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld fram til hovedtrekningen fredag, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kroner.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)
  • Antall millionærer i 2020: 52
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr