nabolagetvinnerhistorie

Denne fredagen ble det millionjubel på andre siden av elva

Fredagens Nabolaget-millionær er en kvinne fra Mjøndalen. – Forrige fredag satt jeg og så over til andre siden av elva da millionvinneren var fra Krokstadelva - og så vinner jeg jammen meg i kveld, sier kvinnen.

MILLIONVINNER: Fredagens hovedvinner i Nabolaget var en kvinne fra Mjøndalen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:18. november 2022Endret:4. januar 2023

Forrige helg var det en mann fra Krokstadelva som stakk av med 1 million kroner i Nabolaget. Hovedvinneren fredag 18. november bor rett over elva - og er en kvinne fra Mjøndalen.

– Jeg vant 50 kroner forrige fredag, så jeg gikk jo opp litt i premie. Det er bare en elv mellom oss. Dette her er kult, ass. Jeg har nesten ikke ord, sier den ferske millionæren, som er i 30-årene.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Han trodde ikke på det

Mjøndalen-kvinnen lå og slappet av på sofaen og sjekket julegaver på nettet da telefonen ringte. Hun svarte veldig raskt. 

–  Jeg hadde lagret nummeret deres på telefonen, så jeg så hvem som ringte. Jeg sa til mannen min at «det er Norsk Tipping som ringer», men det trodde han ikke på, sier kvinnen. 

Hun sjekket kupongen mens vi snakket med henne, og der så hun det svart på hvitt. Nå er 1 million kroner på vei til kvinnens konto.

– Jeg kan nesten ikke tro det. Jeg er skikkelig skjelven, sier kvinnen.

Hun sier hun skal tenke litt over hva hun skal bruke pengene til.

– Kanskje blir det et større hus. Vi får se, sier hun fornøyd.

Kvinnen kjøpte kupongen på mobilen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere heldige nabolag

Det ble jubel i flere nabolag fredag. I tillegg til hovedvinner-nabolaget i Mjøndalen vant disse nabolagene:

 • Åkrehamn i Rogaland

 • Ulset i Vestland

 • Oslo

 • Flateby i Viken

 • Nesttun i Vestland

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 621 099

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 53 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2021: 53

 • Høyeste premieutbetaling i 2021: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler