nabolagetvinnerhistorie

Midt i tannpussen kunne Oslo-mannen ta frem milliongliset

Pulsen var var allerede høy da fredagens millionvinner i Nabolaget tok telefonen. Oslo-mannen holdt nemlig på med tannpuss og legging av barn.

HEKTISK: Oslo-mannen var i full sving med tannpuss av barn da Nabolaget-millionær.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:20. januar 2023

Det var altså en mann i 40-årene fra Oslo som ble trukket ut som hovedvinneren i Nabolaget fredag kveld. Han kan se frem til å fylle opp kontoen med 1 million kroner.

Vi fikk tak i den nybakte millionæren på telefon på første forsøk.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Det er deilig

Det var en god del støy i bakgrunnen siden det var tannpuss av barn på gang, og det slo ikke helt an.

– Jeg står midt i tannpussen her, så det er litt hektisk. Men 1 million kroner? Det er deilig og veldig gode nyheter, sier mannen.

Den ferske millionæren sier han har pleid å levere Nabolaget jevnlig de siste årene.

– Men jeg har glemt det innimellom. Derfor leverte jeg en femukerskupong, så jeg vet jeg har en kupong inne, sier mannen, som er strålende fornøyd med å få inn 1 million på kontoen.

– Det føles ganske godt. Jeg vet allerede at jeg skal bruke deler av pengene til veldedighet i Ukraina. Jeg har sagt til meg selv at hvis jeg skulle være så heldig og vinne en del penger, da skal pengene gå til Ukraina. Nå kommer jeg til å få sove godt i natt, for dette var skikkelig deilig, sier Oslo-mannen.

Han kjøpte kupongen på mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere heldige nabolag

Fredag 20. januar bød som alltid på mange vinnere i Nabolaget. I tillegg til hovedvinner-nabolaget i Oslo vant disse nabolagene:

  • Alta i Troms og Finnmark

  • Erdal i Vestland

  • Gressvik i Viken

  • Kongsvinger i Innlandet

  • Ranheim i Trøndelag

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Les mer om Nabolaget her.          

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler