nabolagetvinnerhistorie

– En nabo gratulerte meg med 1 million

Fredagens Nabolaget-millionær svarte Norsk Tipping søndag formiddag. Hun hadde allerede fått gratulasjoner fra naboer, men turte ikke tro på den gode nyheten før hun fikk det bekreftet.

LURT Å LAGRE: Dersom du lagrer vinnernummer 625 60 000, slipper du å gå glipp av gode nyheter.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:21. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Adressen til en kvinne fra Ryfoss i Innlandet ble trukket ut i hovedtrekningen i Nabolaget fredag kveld. Dermed sikret kvinnen seg 1 million kroner. Den gode nyheten kunne endelig synke inn søndag.

Nabogratulasjoner

Kvinnen fra Ryfoss så at 625 60 000 hadde ringt henne et par ganger fredag kveld, men kjente ikke igjen nummeret og valgte derfor ikke å ta telefonen. Påfølgende dag hadde en spillende nabo gratulert henne med 1 million kroner. Naboen hadde nemlig skjønt at det måtte være Ryfoss-kvinnen som hadde kapret millionpremien.

– Det var svært overraskende. Jeg skjønte ingenting, flirer kvinnen. Hun hadde ikke turt å tro på nyheten før hun hadde snakket med Norsk Tipping.

– Det er fortsatt overraskende egentlig, forklarer hun. Det er jo tross alt sånt de fleste drømmer om, men ikke tror kommer til å skje.

Kvinnen fra Ryfoss skal dere premien med familien.

Vi gratulerer!

LES OGSÅ: Vinn 1 million på alderen dinNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren fra Ryfoss som kan glede seg over stor premie under Nabolagets hovedtrekning. I tillegg til nabolaget til hovedvinneren trekkes det ut fem andre nabolag hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. I tillegg til adressene i Ryfoss, drysser det denne gangen Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Kopervik (Rogaland)

  • Brumunddal (Innlandet)

  • Hunndalen (Innlandet)

  • Lørenskog (Viken)

  • Skotterud (Innlandet)

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hver dag

Fredag 28. oktober er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. Én Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler